Image Image Image Image Image Image Image Image Image
 • Escape Room op eigen Locatie

Introductie Escaperoom bedrijfsuitje

Voordat het bedrijfsuitje start wordt er nog flink vergaderd. Wanneer de vergadering op z’n eind loopt en iedereen nog wat napraat gaan ineens de lichten uit en de rolluiken naar beneden. Terwijl iedereen verbaasd kijkt blijf jij koel. Jij hebt het immers georganiseerd en jij weet wat er gaat gebeuren..

De TV of speaker springt aan en start met een angstaanjagend geluid. Iedereen schrikt wakker en heeft de ogen op de gijzelnemer. Deze staat plotsklaps in de ruimte. Inclusief bivakmuts. Je ziet iedereen denken: wat is hier aan de hand? Het geroezemoes is snel afgelopen wanneer de gijzelnemer wat acties onderneemt, zoals het alarm activeren. Let op: de gijzelnemer heeft een escape room shirt aan, zodat iedereen weet wat de bedoeling is! Een ding is duidelijk. De vergadering is ten einde, maar een borrel is nog ver weg. De deur is zojuist gesloten en niemand heeft de sleutel op zak. Vanaf nu heb je 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit de welbekende kamer. Succes!

Wie heeft er altijd goed opgelet en weet welke beeldjes, boeken en schilderijen nieuw zijn in de kamer? Wie heeft er een neusje voor cryptogrammen, puzzels en talloze andere raadsels die verstopt zijn in de kamer en leiden naar de sleutel? Wie blijft er kalm en zet de lijnen uit? Samenwerken is essentieel om op tijd uit de kamer te komen. Maar let op, de tijd tikt! Kun jij je zenuwen in bedwang houden met terwijl er constant griezelige muziek wordt afgespeeld in je kantoor?! Escape room als bedrijfsuitje. Gegarandeerd een succes!

Totstandkoming Escape room bedrijfsuitje

Voordat het zover is zullen we vooraf een paar keer contact hebben om alles goed te laten verlopen. Dit zijn de stappen die we normaal nemen.

Deze informatie hebben we nodig voor een bedrijfsuitje

  • Aantal personen (afhankelijk van de ruimte(s) hebben een maximaal aantal personen)
  • Soort bedrijf (hierop passen wij de opdrachten eventueel op aan)
  • Locatie (indeling ruimte, grootte, wat staat er allemaal, wat mag wel/niet gebruikt worden)
  • Gewenste duur (45/60/75 minuten per team)

    

   Met bovenstaande informatie gaan we dieper in op het concept, en maken we een escape room plan voor jullie bedrijfsuitje.

   De dag zelf

  • We zullen ruimschoots van te voren aanwezig zijn. De materialen worden gestationeerd voordat de eerste gasten arriveren in de ruimte. Op deze manier hebben ze geen idee van wat ze te wachten staat. Op deze manier is het verrassingseffect het grootst.
  • We hebben geen sleutels nodig.

   Optioneel
  • Wij kunnen een filmpje maken van de directeuren/medewerkers/personeelsvereniging of organisatie van het bedrijfsuitje. Dit zal dan de intro zijn van het verhaal. Deze is op maat gemaakt, waarbij de deelnemers er uiteindelijk achter kwamen welke moordenaar er achter de deur met het slot verstopt zat. Zeer interactief en inspirerend begin!

 

De film is afgelopen. De deur is op slot. De walkie talkie ligt klaar. En de countdown op het beeldscherm tikt al. Vinden jullie de juiste route naar de sleutel binnen de vastgestelde tijd..? Zenuwslopende teambuilding van de hoogste categorie. Wees slim, tactisch en help elkaar!

 

Escaperoom-bedrijfsuitje
Begeleiding & Tips

Tijdens de Escaperoom op locatie is er continu begeleiding. Er is 1 walkie talkie of telefoon aanwezig in de ruimte. Wanneer jullie vastlopen kan er om tips gevraagd worden. Maar let op. Elke tip betekent tijdverlies! De escape room op locatie van ons is genomineerd voor hele vette prijzen en geen een bedrijf heeft er niet van genoten. De ‘overval’ inclusief de opzet van het spel en de eigen locatie maken dit tot een zeer unieke belevenis. Beloofd!

 

Klik hier voor een vrijblijvende offerte of meer informatie

De Escape Room valt onder de categorie leuke teamuitjes. Ideaal als teambuilding!

Meer informatie           Offerte opvragen           Reserveren!

Meer informatie nodig over escaperooms?
Bekijk de wikipediapagina of mail (info@escaperoom-op-locatie.nl) of bel (0413 – 30 27 73) ons gerust!