Image Image Image Image Image Image Image Image Image
 • Escape Room op eigen Locatie

Introductie

Met de complete familie zitten jullie gezellig bij een oom of tante thuis of op een afgehuurde locatie, gezellig in de woonkamer. Er wordt er flink gelachen, zoals dat hoort op een familiedag / familieweekend! Maar dan ineens.. doet een onbekend persoon de lichten uit en de rolluiken naar beneden. Terwijl iedereen verbaasd kijkt blijf jij koel. Jij hebt het immers georganiseerd en jij weet wat er gaat gebeuren..

De TV springt aan en start met een angstaanjagend geluid. Iedereen schrikt wakker en heeft de ogen op de televisie gericht. Je ziet iedereen denken: wat is hier aan de hand? Het geroezemoes is snel afgelopen wanneer de film start. Binnen 2 minuten is duidelijk wat de bedoeling is. Het geklets is ten einde, en een volgende borrel is nog ver weg. De deur is zojuist gesloten en niemand heeft de sleutel op zak. Vanaf nu heb je 45 minuten de tijd om te ontsnappen uit de welbekende kamer van de oom of tante of jullie afgehuurde locatie! Succes!

Wie heeft er altijd goed opgelet en weet welke beeldjes, boeken en schilderijen nieuw zijn in de kamer? Wie heeft er een neusje voor cryptogrammen, puzzels en talloze andere raadsels die verstopt zijn in de woonkamer en leiden naar de sleutel? Wie blijft er kalm en zet de lijnen uit? Samenwerken is essentieel om op tijd uit de kamer te komen. Maar let op, de tijd tikt op de grote flatscreen! Kun jij je zenuwen in bedwang houden met terwijl er constant griezelige muziek wordt afgespeeld in je anders zo gezellige huiskamer?! Escaperoom als familiedag. Gegarandeerd een succes!

Totstandkoming van de escaperoom op locatie

Voordat het zover is zullen we vooraf een paar keer contact hebben om alles goed te laten verlopen. Dit zijn de stappen die we normaal nemen.

Benodigde informatie vooraf

 • Aantal personen (afhankelijk van de ruimte(s) hebben ween maximaal aantal personen)
 • Wat voor soort groep is het (hierop passen wij de opdrachten aan)
 • Locatie (indeling ruimte, grootte, wat staat er allemaal, wat mag wel/niet gebruikt worden)
 • Gewenste duur (30/45/60 minuten per team)

  Wanneer we bovenstaande informatie hebben gaan we dieper op het concept in en maken we een escaperoomplan op basis van jullie wensen.

  De dag zelf

 • We zullen ruimschoots van te voren aanwezig zijn. De materialen worden gestationeerd voordat de eerste gasten arriveren in de ruimte. Op deze manier hebben ze geen idee van wat ze te wachten staat. Op deze manier is het verrassingseffect het grootst.
 • We hebben twee sleutels nodig. Een voor in de ruimte om eruit te komen. Een om op slot te doen zodra de introfilm is afgelopen.
  Optioneel
 • Wij kunnen een filmpje maken van jullie als organisatie van het vrijgezellenfeest. Dit zal dan de intro zijn van het verhaal wat draait om jullie familie. Klik hier voor een voorbeeld. Deze is op maat gemaakt voor een bedrijf, waarbij de deelnemers er uiteindelijk achter kwamen welke moordenaar er achter de deur met het slot verstopt zat. Zeer interactief en inspirerend begin!

De film is afgelopen. De deur is op slot. De walkie talkie ligt klaar. En de countdown op het beeldscherm tikt al. Vinden jullie de juiste route naar de sleutel binnen de vastgestelde tijd..? Zenuwslopende teambuilding van de hoogste categorie. Wees slim, tactisch en help elkaar!

Escaperoom - familiedag
Begeleiding & Tips

Tijdens de Escaperoom op locatie is er continu begeleiding. Er is 1 walkie talkie aanwezig in de ruimte. Wanneer jullie vastlopen kan er om tips gevraagd worden. Maar let op. Elke tip betekent tijdverlies! De escaperoom op locatie van ons is genomineerd voor hele vette prijzen en geen een familie heeft er niet van genoten. De ‘overval’ inclusief de opzet van het spel en de eigen locatie maken dit tot een zeer unieke belevenis. Beloofd!

 

Klik hier voor een vrijblijvende offerte of meer informatie

Meer informatie           Offerte opvragen           Reserveren!

Meer informatie nodig over escaperooms?
Bekijk de wikipediapagina of mail (info@escaperoom-op-locatie.nl) of bel (0413 – 30 27 73) ons gerust!