Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Escaperoom in Zutphen

Escaperoom in Zutphen: op je eigen locatie!

Welkom… in Zutphen..

Escaperoom op locatie - Zutphen

In je eigen kantoor, je eigen woonkamer of je eigen schuur. Je kent de meubels. Je kent de muren. Je kent de inboedel. En je kent de deur. Maar die sleutel die in je broekzak zat is verdwenen en ingeruild tegen extra inboedel.

Hoe the hell kom je uit je eigen bekende ruimte!? Escaperoom op locatie in Zutphen: een game met een spectaculair begin. Waarbij niemand weet wat ze te wachten staat. Gigantisch veel zweetdruppels tijdens het oplossen van de raadsel, puzzels, cryptogrammen en aanverwanten. En een adrenaline boost als afsluiter: Can you escape out of your own room?

Kunnen jullie samenwerken als team? Kunnen jullie de juiste taken aan de juiste personen onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape. Locked up in Zutphen.

Wil je eens écht iets origineels boeken? Laat je groep door ons overvallen in Zutphen en ontsnap binnen een uur uit jouw eigen kamer. Escape room op locatie: No Joke.

Weet je niet precies wat een escaperoom inhoudt? Klik dan op ‘heldere uitleg’.
Weet je al ongeveer wat je te wachten staat? We hebben vier verschillende escaperooms. Klik op de pagina die voor jou van toepassing is:

Escaperoom als bedrijfsuitje/personeelsfeest
Escaperoom als vrijgezellenfeest
Escaperoom als familiedag
Escaperoom met vrienden

Wij organiseren het erg graag voor jullie! Al onze passie zit in het maken van de perfecte escaperooms op locatie. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘escaperoom dag’ uiterst geslaagd zal zijn! En bekijk ook eens onze recensiepagina met recensies van de organisatoren van de bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en vriendenweekenden!

Meer informatie nodig over escaperooms? Bekijk de wikipediapagina of mail of bel ons gerust!

“Escaperoom in Zutphen: Locked up in your own room..”