Image Image Image Image Image Image Image Image Image
 • Escape Room op eigen Locatie

Introductie

Met 17 vrienden van de ‘vrijgezel’ zitten jullie in haar of zijn huis. Er wordt er flink gelachen, want het is natuurlijk een prachtige dag die op jullie wacht! Maar dan ineens.. doet een onbekend persoon de lichten uit en de rolluiken naar beneden. Terwijl iedereen verbaasd kijkt blijf jij koel. Jij hebt het immers georganiseerd en jij weet wat er gaat gebeuren..

De TV of speaker springt aan en start met een angstaanjagend geluid. Iedereen schrikt wakker en heeft de ogen op de gijzelnemer. Deze staat plotsklaps in de ruimte. Inclusief bivakmuts. Je ziet iedereen denken: wat is hier aan de hand? Het geroezemoes is snel afgelopen wanneer de gijzelnemer wat acties onderneemt, zoals het alarm activeren. Let op: de gijzelnemer heeft een escape room shirt aan, zodat iedereen weet wat de bedoeling is! Een ding is duidelijk. De vergadering is ten einde, maar een borrel is nog ver weg. De deur is zojuist gesloten en niemand heeft de sleutel op zak. Vanaf nu heb je 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit de welbekende kamer van de vrijgezel! Succes!

Wie heeft er altijd goed opgelet en weet welke beeldjes, boeken en schilderijen nieuw zijn in de kamer? Wie heeft er een neusje voor cryptogrammen, puzzels en talloze andere raadsels die verstopt zijn in de woonkamer en leiden naar de sleutel? Wie blijft er kalm en zet de lijnen uit? Samenwerken is essentieel om op tijd uit de kamer te komen. Maar let op, de tijd tikt op de grote flatscreen! Kun jij je zenuwen in bedwang houden met terwijl er constant griezelige muziek wordt afgespeeld in je anders zo gezellige huiskamer?! Escape room als vrijgezellenfeest. Gegarandeerd een succes!

 

Totstandkoming van de escape room op locatie

Voordat het zover is zullen we vooraf een paar keer contact hebben om alles goed te laten verlopen. Dit zijn de stappen die we normaal nemen.

Benodigde informatie vooraf

 • Aantal personen (afhankelijk van de ruimte(s) hebben een maximaal aantal personen)
 • Wat voor soort groep is het (hierop passen wij de opdrachten eventueel aan)
 • Locatie (indeling ruimte, grootte, wat staat er allemaal, wat mag wel/niet gebruikt worden)
 • Gewenste duur (45/60 minuten per team)

   

  Wanneer we bovenstaande informatie hebben gaan we dieper op het concept in en maken we een escape room plan op basis van jullie wensen.

  De dag zelf

 • We zullen ruimschoots van te voren aanwezig zijn. De materialen worden gestationeerd voordat de eerste gasten arriveren in de ruimte. Op deze manier hebben ze geen idee van wat ze te wachten staat. Op deze manier is het verrassingseffect het grootst.
 • We hebben geen sleutels nodig.Optioneel
 • Wij kunnen een filmpje maken van jullie als organisatie van het vrijgezellenfeest. Dit zal dan de intro zijn van het verhaal wat draait om de ‘vrijgezel’. Klik hier voor een voorbeeld. Deze is op maat gemaakt voor een bedrijf, waarbij de deelnemers er uiteindelijk achter kwamen welke moordenaar er achter de deur met het slot verstopt zat. Zeer interactief en inspirerend begin!

De film is afgelopen. De deur is op slot. De walkie talkie ligt klaar. En de countdown op het beeldscherm tikt al. Vinden jullie de juiste route naar de sleutel binnen de vastgestelde tijd..? Zenuwslopende teambuilding van de hoogste categorie. Wees slim, tactisch en help elkaar!

 

Escaperoom-Vrijgezellenfeest
Begeleiding & Tips

Tijdens de Escape room op locatie is er continu begeleiding. Er is 1 walkie talkie aanwezig in de ruimte. Wanneer jullie vastlopen kan er om tips gevraagd worden. Maar let op. Elke tip betekent tijdverlies! De escape room op locatie van ons is genomineerd voor hele vette prijzen en geen een bedrijf heeft er niet van genoten. De ‘overval’ inclusief de opzet van het spel en de eigen locatie maken dit tot een zeer unieke belevenis. Beloofd!

 

Klik hier voor een vrijblijvende offerte of meer informatie

Meer informatie           Offerte opvragen           Reserveren!

Meer informatie nodig over escape rooms?
Bekijk de wikipediapagina of mail (info@escaperoom-op-locatie.nl) of bel (0413 – 30 27 73) ons gerust!