Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Recensies

Onze nieuwe maffia escape room bevat veel verschillende elementen. Dus, naast dat het spannend is, zit er ook humor in! Een ideale mix voor een activiteit die 100% zeker geslaagd zal zijn:) Een greep uit onze recensies zie je hieronder. Wil je een of meerdere personen contacteren? Laat het ons even weten, dan stellen wij die persoon er van op de hoogte. Heb je een recensie voor ons? Plaats deze dan op deze pagina. Bedankt, wij stellen recensies erg op prijs!

Foto’s
Er wordt vaak gevraagd om foto’s. Op onze Facebookpagina vind je duizenden lachende gezichten van eerdere deelnemers. Vaak staat ook de bedrijfsnaam erbij. Neem gerust contact met ze op om te vragen hoe het was. Niks is beter dan referenties van eerdere escape room deelnemers natuurlijk!

Elke 2 maanden vervangen we onze recensies. Hieronder onze laatste recensies:)

Referenties 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rijkswaterstaat (3e keer dat ze meespelen alweer)
Om te beginnen: het was ontzettend gaaf! Dat vonden wij als organisatie, maar ook zeer zeker alle 150 deelnemers. 6 escape rooms op locatie in het mindcenter in Vianen. Met maar liefst 25 personen in 1 ruimte die allemaal een uur lang druk bezig zijn! Ideale teambuilding activiteit, echte aanrader. Alle 6 overvallers; bedankt voor de hulp!

Koen Kanters, Kanters Electro
Natuurlijk plaatsen wij graag een review! Wij vonden het uiterst geslaagd. Mooi kloppend verhaal van de gijzeling, en leuk dat de tips niet zo maar worden geven, maar ook in het verhaal zijn verwerkt door middel van de gijzelnemers!

Carli Wagemans, Vriendengroep
Het was een heel leuk weekend, de Escape Room is bij iedereen in goede aarde ontvangen, top!

Anita van der Veen, Organisatie WY event 2016
Joris, Dirk, nogmaals ontzettend bedankt voor de escape room die jullie hebben ingericht bij ons op de locatie. Het was een groot succes en alle 148 deelnemers waren uiterst content. Prachtige opzet, leuke spellen en iedereen kwam er met een glimlach uit!

Karen Vuylsteke, Denys
Ik heb het gister reeds gezegd tegen de twee jongemannen, het was zeker in orde en iedereen heeft zich enorm geamuseerd. We zullen dit spel zeker onthouden voor toekomstige activiteiten. Bedankt voor de puike organisatie!
En inderdaad, de groep waarin ik zat had het als enige niet gehaald, maar dat maakt het niet minder leuk hoor;)

Marianne Severein, PON (controllers)
We hebben alleen maar goede feedback gekregen van de deelnemers van de 6 escape rooms.

Jeroen Hendriks, Aambelt
De escaperoom is erg goed ontvangen. Veel positieve reacties en plezier. We hebben ook een stuk in onze organisatie brede nieuwsbrief geplaatst.

Maartje Gorter, openbaar ministerie
Ja, het was zeker een succes!
We zullen de oplader opsturen.

Groet, Maartje

M. van der Hoeven, Kinderfeest
Het was echt fantastisch en de meiden vonden het super en wij ook. Met zo weinig aanpassingen in de ruimte en dan zo’n spanning weten op te wekken. Echt geweldig.

Nina, Social Deal
De escape room was geslaagd. Paste mooi in ons dagprogramma.

Erika Knoop, LBP Sight (ingenieursbureau)

Goedemorgen, ze vonden het echt heel geslaagd, ondanks dat de rookmachine niet aankon in verband met de rookmelders. Het is echt goed bevallen!!

Bedankt!! Groet, Maartje


Patricia Oers
, Actemium
We hebben echt een hele leuke dag, avond gehad. Het was echt super goed geregeld. Hartelijk dank. Ik snap trouwens ook wel waarom de andere groep eerder ontsnapt was, aangezien wij veel meer kasten en deurtjes in onze ruimte hadden op kantoor. Nee hoor, het zit me niet hoog;););)
Rolf Kramer, universiteit van Amsterdam
De escape room is ons prima bevallen gisteren. Helaas zijn we er niet uitgekomen, maar we hebben wel plezier gehad. Voor diegene die de recensies lezen; wij raden het je aan, erg leuk om te doen, vooral dat gijzeleffectje!

 

Wil je onze escape room reserveren, een offerte opvragen of gewoon meer informatie?

Meer informatie           Offerte opvragen           Reserveren!

 

 

Meer informatie nodig over escaperooms?
Bekijk de wikipediapagina of mail (info@escaperoom-op-locatie.nl) of bel (0413 – 30 27 73) ons gerust!