Image Image Image Image Image Image Image Image Image
  • Escape Room op eigen Locatie

Een escape room is een spel waarbij je fysiek in een kamer wordt opgesloten. Het doel is om te ontsnappen door het oplossen van puzzels. Je krijgt hiervoor in de regel een uur de tijd. Het spel is zo uitdagend, dat maar een klein deel van alle groepen zonder hulp ontsnapt.
Je speelt het spel met een kleine groep mensen. Hoe minder spelers, des te groter de uitdaging. Door goed samen te werken vergroot je de kans om te ontsnappen, omdat je door overleg sneller tot een oplossing komt.

Tijdens het spel word je heen en weer gegooid tussen emoties. Stress, blijdschap, verslagenheid, euforie: je maakt het allemaal mee! Je bent lijfelijk aanwezig in een verhaal, waardoor je je normale leven even helemaal vergeet.

Er zijn meerdere soorten groepsuitjes. De laatste informatie die we met jullie willen delen is belangrijk en staat op deze pagina’s. Maak een keuze en je snapt precies wat dit concept inhoudt!

Escaperoom als bedrijfsuitje
Escaperoom als vrijgezellenfeest
Escaperoom als familiedag
Escaperoom met vrienden

Wil je weten hoe het ontstaan is?

Om aan de werkelijkheid te ontsnappen was men vroeger aangewezen op verhalen. Later werden deze opgeschreven in boeken. Interactief werd het pas met de komst van de computer.

Escape room-achtige spellen bestaan al sinds de uitvinding van de computer. Eerst als text based spellen, later ook grafisch, online en tegenwoordig zelfs in de vorm van apps.

De volgende stap was om fysiek betrokken te zijn bij het spel en dat is waar de escape rooms om de hoek komen kijken. In 2007 werd de eerste geopend in Japan. Het concept wordt nu wereldwijd een rage.

Wil je onze escape room reserveren, een offerte opvragen of gewoon meer informatie?

Meer informatie           Offerte opvragen           Reserveren!

Meer informatie nodig over escaperooms? Bekijk de wikipediapagina of mail (info@escaperoom-op-locatie.nl) of bel (0413 – 30 27 73) ons gerust!