Escape room Amsterdam

Ben jij op zoek naar een escape room als bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kies jouw ideale locatie en dan zien we jullie daar. Ce videamo presto!

Image

Prijswinnende escape room op locatie

Image

Escape room voor
grote groepen

Image

Google Reviews:
5 ★★★★★

Home » Escape room Amsterdam

Dé beste escape room Amsterdam

Als echte liefhebbers van competitieve spellen, zijn wij enorm trots op onze eigen ontwikkelde escape room op locatie. Door deze ontwikkeling kunnen wij met trots een competitief bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest aanbieden voor grote groepen. Jullie gaan met elkaar de strijd aan in verschillende ruimtes. Kies jullie meest unieke locatie en laat deze omtoveren tot te gekke escape room! Molto successo!

Over ons

Escape rooms op elke locatie in Amsterdam

Een escape room in Amsterdam-Noord, -Oost, -Zuid of -West? Op kantoor in Amsterdam centrum of juist in een kantine dicht bij de Johan Cruijff Arena? Wij toveren elke gewenste locatie om tot waanzinnige escape room. De escape room bestaat uit verschillende puzzels en opdrachten van allerhande soorten en maten. Maar pas wel op! De Italiaanse maffia zit jullie namelijk op de hielen. Binnen het geplande uur moeten jullie ervoor zorgen dat je 1 miljoen euro verzamelt. Zo én alleen zo kunnen jullie ontsnappen aan la mafia Italiana!
Kunnen jullie presteren onder enorme tijdsdruk? Zijn jullie de Italianen te slim af? Ontdek of jullie zelfkennis bijgesteld moet worden. De spanning stijgt en iedereen bezwijkt onder de druk. Houd jij je hoofd koel? Test jullie skills in dé leukste en spannendste escape room van Amsterdam. Arrivederci!

Image

Veelgestelde vragen

1. Wat is een escape room op locatie in Amsterdam?

Een escape room op locatie is hetzelfde als een escape room, het voordeel van een escape room op locatie is dat deze op iedere gewenste locatie opgezet kan worden. Hierdoor kun je hem overal spelen en kan de escape room naar een groep mensen toekomen. De escape room ervaring, spanning en tijdsdruk is exact hetzelfde.

2. Kunnen we met een grote groep een escape room spelen in Amsterdam?

Jazeker, wij zijn gespecialiseerd in grote groepen en we kunnen meerdere escape rooms opbouwen in Amsterdam. Zo kunnen jullie met tot wel 3.000 personen na elkaar of tegelijkertijd onze escape room spelen. We bouwen met gemak tot wel 30 ruimtes naast elkaar op. Dit maakt onze escape room op locatie een echte battle escape room, want nu spelen jullie niet alleen met, maar ook tegen elkaar.

3. Hoe werkt de escape room op locatie?

Een paar dagen voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje nemen we alles nog een keer goed door, we bespreken de ruimte en planning, zodat alles goed is voorbereid. Op de dag zelf is onze begeleiding ruim op tijd aanwezig. Ze gaan dan de ruimte(s) ombouwen en alles ruim op tijd klaarzetten, zodat ze jullie groep professioneel kunnen ‘overvallen’. Zodra jullie worden overvallen begint de escape room en hebben jullie 60 minuten de tijd om uit de escape room op locatie te ontsnappen.

4. Past een escape room wel bij onze groep?

Onze escape room op locatie is al door zeer verschillende groepen en leeftijden met succes gespeeld. De escape room bestaat uit zeer diverse raadsels en puzzels, waardoor ieders specialisme gebruikt kan worden. Onze escape room is dan ook echt een teambuilding activiteit!

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie Apeldoorn

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
Escape room op locatie Amsterdam

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
Escape room op locatie Eindhoven

Zijn jullie klaar voor de Italiaanse maffia? Boek snel onze escape room op locatie als:

Escaperoom-op-locatie:

“In bocca al lupo!”

Offerte aanvragen Contact