Escape room bedrijfsuitje

Ben jij op zoek naar een escape room als bedrijfsuitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kies jouw ideale locatie en dan zien we jullie daar. Ce videamo presto!

Image

Prijswinnende escape room op locatie

Image

Escape room voor
grote groepen

Image

Google Reviews:
5 ★★★★★

Home » Escape room bedrijfsuitje

Hét competitieve bedrijfsuitje

Als echte liefhebbers van competitieve spellen, zijn wij enorm trots op onze eigen ontwikkelde escape room op locatie. Door deze ontwikkeling kunnen wij met trots een competitief bedrijfsuitje aanbieden voor grote groepen. Jullie gaan met elkaar de strijd aan in verschillende ruimtes. Het snelste team wint de felbegeerde escape room titel en eeuwige roem natuurlijk 😉

Over ons

 

Een escape room op eigen locatie

In tegenstelling tot bijna alle andere escape rooms, bouwen wij een escape room op een locatie naar keuze. Een escape room op jullie kantoor in Amsterdam? Een escape room in een klaslokaal in Scheveningen? Of zelfs een escape room op eigen locatie in Antwerpen. Wij voorzien heel Nederland en België van onze escape room op locatie. Geen plek is ons te gek!

Maar nu is de vraag: “kunnen jullie presteren tijdens een real-life gijzeling?” Het vereist enorm goede samenwerking, rolverdeling en communicatievaardigheden. Communiceer ook weer niet te lang, want de klok tikt! Denken jullie hét perfecte team te zijn? Test dan jullie skills in onze escape room op locatie. Want “Chi non risica non rosica.” Oftewel: wie niet waagt, wie niet wint!

Image

Veelgestelde vragen

1. Wat houdt een escape room op locatie in?

Een escape room op locatie is hetzelfde als een normale escape room. Jullie zitten opgesloten en moet binnen een bepaalde tijd zien te ontsnappen door puzzels en opdrachten te voltooien.

Het enige verschil is dat onze escape rooms naar jullie gewenste locatie komen. We toveren dus een ruimte naar keuze volledig om tot een meeslepende escape room. Een kantoor, kantine of kleedkamer. Niks is ons te gek!

2. Is de escape room op locatie geschikt voor grote groepen?

Dit is juist wat onze escape ervaring zo uniek maakt. Doordat we in korte tijd veel escape rooms op kunnen bouwen, kunnen we grote groepen tegelijk laten spelen. Hierdoor krijgen onze escape rooms ook een strijd element. Welke groep collega’s zet de snelste tijd neer?

3. Een escape room met acteurs?

Jazeker, de escape room op locatie is met acteurs! Om de spanning en ervaring te vergroten begint onze escape room met een real-life gijzeling door de Italiaanse maffia.

4. Hoe werkt de escape room op locatie als bedrijfsuitje?

Een paar dagen voor jullie bedrijfsuitje nemen we alles nog een keer goed door, we bespreken de ruimte en planning zodat alles goed is voorbereid. Op de dag zelf is onze begeleiding ruim op tijd aanwezig om de ruimte(s) om te bouwen en alles ruim op tijd klaar te zetten.

Zodra jullie opgesloten zijn gaat de timer in en moeten jullie dus zo snel mogelijk zien te ontsnappen.

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie Apeldoorn

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
Escape room op locatie Amsterdam

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
Escape room op locatie Eindhoven

Een andere gelegenheid? Boek onze escape room op locatie dan als:

Escaperoom-op-locatie:

“In bocca al lupo!”

Offerte aanvragen Contact