Escape room kinderen

Ben jij op zoek naar een escape room die geschikt is voor kinderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kies jouw ideale locatie en dan zien we jullie daar. Ce videamo presto!

Image

Prijswinnende escape room op locatie

Image

Escape room voor
grote groepen

Image

Google Reviews:
5 ★★★★★

Home » Escape room kinderen

Escape room als kinderfeestje

Als echte liefhebbers van competitieve spellen, zijn wij enorm trots op onze eigen ontwikkelde escape room op locatie. Door deze ontwikkeling kunnen wij met trots een competitief kinderfeestje aanbieden voor grote groepen. Kinderen vinden het vaak enorm leuk om tegen elkaar te strijden. Dit kan nu ook in teamverband bij onze escape room op locatie. Met 15 á 20 kinderen per team kunnen ze de strijd aan gaan tegen vrienden, klasgenoten of zelfs met de hele school. Het is een stevige uitdaging, maar met hun creativiteit en goede samenwerking maken ze zeker kans tegen de Italiaanse maffia!

Over ons

Een escape room op school

In tegenstelling tot bijna alle andere escape rooms, bouwen wij een escape room op een locatie naar keuze. Een escape room in een klaslokaal in Amsterdam? Of zelfs een escape room op locatie in jullie kantine in Antwerpen. Geen uitdaging is ons te gek! Nu is het aan jullie de vraag: is onze uitdaging voor jullie wel te gek? Durven jullie het aan om de strijd aan te gaan tegen la malavita? Ontkomen jullie la prigione of falen jullie onder de enorme tijdsdruk van hét ene uur des oordeels?

Werk samen met je vrienden, klasgenoten of teamgenoten en versla la mafia Italiana! Zetten jullie de snelste tijd neer? Gaan jullie naar huis met de felbegeerde eer en de escape room op locatie beker? Test jullie vaardigheden in de spannendste escape room van Nederland!

Image

Veelgestelde vragen

1. Wat houdt een escape room op locatie voor kinderen in?

Een escape room op locatie is hetzelfde als een normale escape room. Jullie zitten opgesloten en moet binnen een bepaalde tijd zien te ontsnappen door puzzels en opdrachten te voltooien.

Het enige verschil is dat onze escape rooms naar jullie gewenste locatie komen. We toveren dus een ruimte naar keuze volledig om tot een meeslepende escape room. Een kantoor, kantine of kleedkamer. Niks is ons te gek!

2. Is de escape room op locatie geschikt voor kinderen?

Jazeker! Het is een escape room voor volwassenen, maar voor hen is het gemaakt om te voltooien. Kinderen kunnen met hun creativiteit een heel eind komen. Vooral als ze goed samen kunnen werken zijn ze ook zeker bereid om de escape room op locatie te voltooien. Mochten zij het binnen de tijd halen kunnen zij enorm trots zijn, omdat deze in principe op volwassenniveau gespeeld wordt.

3. Kan ik de escape room op locatie met grote of kleine groepen spelen?

Onze escape room is gemaakt op teams vanaf 15 á 20 personen. Het is dus vanaf 15 personen te boeken en er zit geen maximumaantal aan. We hebben al voor 2.500 personen onze escape room op locatie verzorgd. Dus neem zoveel mogelijk mensen mee naar jullie gekozen locatie, dan zorgen wij voor de spanning, sensatie, het plezier en natuurlijk de escape room zelf 😉

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie Apeldoorn

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
Escape room op locatie Amsterdam

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
Escape room op locatie Eindhoven

Een andere gelegenheid? Boek onze escape room op locatie dan als:

Escaperoom-op-locatie:

“In bocca al lupo!”

Offerte aanvragen Contact