Escape room op maat

Ben jij op zoek naar een escape room op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kies jouw ideale locatie en dan zien we jullie daar. Ce videamo presto!

Image

Prijswinnende escape room op locatie

Image

Escape room voor
grote groepen

Image

Google Reviews:
5 ★★★★★

Home » Escape room op maat

Competitief of plezier op maat

Als echte liefhebbers van competitieve spellen, zijn wij enorm trots op onze eigen ontwikkelde escape room op locatie. Door deze ontwikkeling kunnen wij met trots een competitief bedrijfsuitje op maat aanbieden voor grote groepen. Jullie gaan met elkaar de strijd aan in verschillende ruimtes. Het snelste team wint de felbegeerde escape room titel en eeuwige roem natuurlijk 😉

Over ons

Escape game op maat

Van Groningen tot Maastricht, wij verzorgen escape rooms op locatie door heel Nederland en België. Jullie kiezen de gewenste locatie en wij regelen de rest. Op kantoor in Amsterdam of in jullie kantine in Antwerpen? een kleine of juist een grote groep? Wij bouwen escape rooms in elke ruimte. Door deze escape room op locatie kunnen jullie met veel mensen tegelijk spelen. De escape rooms op locatie zijn snel en gemakkelijk op te bouwen, waardoor er meerdere teams tegelijkertijd kunnen spelen. Zo creëren we een strijd tussen alle teams en de klok. De snelste wint natuurlijk de escape room op locatie beker en de felbegeerde eer binnen jullie bedrijf of team.

Geef al je wensen door aan onze specialisten en zij maken een offerte op maat! Ook voor vragen kun je makkelijk bij ons terecht. Wij gaan er alles aan doen om jullie dé ultieme escape room ervaring te laten beleven. Boek nu snel online jullie escape room op maat!

Image

Veelgestelde vragen

Waarom is deze escape room op maat?

Ten eerste komen wij naar jullie gewenste locatie toe. Het enige wat wij van jullie vragen is om een geschikte locatie te vinden en om zoveel mogelijk collega’s te verzamelen.
Ten tweede kunnen wij de escape room makkelijk opbouwen, waardoor er met meerdere teams tegelijk kan worden gespeeld. In competitief verband spelen is altijd leuker dan alleen een race tegen de klok! T
en slotte kun je hem ook nog deels personaliseren als er contact wordt opgenomen, zou je bepaalde elementen kunnen weglaten op toevoegen.
Wij zijn flexibel dus heb je nog meer vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Wat houdt onze escape room op locatie in?

Een escape room op locatie is hetzelfde als een normale escape room. Jullie zitten opgesloten en moet binnen een bepaalde tijd zien te ontsnappen door puzzels en opdrachten te voltooien.

Het enige verschil is dat onze escape rooms naar jullie gewenste locatie komen. We toveren dus een ruimte naar keuze volledig om tot een meeslepende escape room. Een kantoor, kantine of kleedkamer. Niks is ons te gek!

Is de escape room op locatie geschikt voor grote groepen?

Dit is juist wat onze escape ervaring zo uniek maakt. Doordat we in korte tijd veel escape rooms op kunnen bouwen, kunnen we grote groepen tegelijk laten spelen. Hierdoor krijgen onze escape rooms ook een strijd element. Welke groep collega’s zet de snelste tijd neer?

Hoe werkt de escape room op locatie als bedrijfsuitje?

Een paar dagen voor jullie bedrijfsuitje nemen we alles nog een keer goed door, we bespreken de ruimte en planning zodat alles goed is voorbereid. Op de dag zelf is onze begeleiding ruim op tijd aanwezig om de ruimte(s) om te bouwen en alles ruim op tijd klaar te zetten.

Zodra jullie opgesloten zijn gaat de timer in en moeten jullie dus zo snel mogelijk zien te ontsnappen.

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie Apeldoorn

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
Escape room op locatie Amsterdam

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
Escape room op locatie Eindhoven

Boek onze escape room op locatie als:

Escaperoom-op-locatie:

“In bocca al lupo!”

Offerte aanvragen Contact