Escape room teambuilding

Ben jij op zoek naar een escape room als teambuilding activiteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kies jouw ideale locatie en dan zien we jullie daar. Ce videamo presto!

Image

Prijswinnende escape room op locatie

Image

Escape room voor
grote groepen

Image

Google Reviews:
5 ★★★★★

Home » Escape room teambuilding

Het belang van teambuilding

Als echte liefhebbers van competitieve spellen, zijn wij enorm trots op onze eigen ontwikkelde escape room op locatie. Door deze ontwikkeling kunnen wij met trots een competitieve teambuilding activiteit aanbieden voor grote groepen. Deze escape room op locatie naar keuze verbetert tem eerste jullie communicatie. Daarnaast komt samenwerking, taakverdeling en presteren onder tijdsdruk terug in onze escape room op locatie. Ten slotte is vertrouwen ook enorm belangrijk. Dit staat ook bij onze teambuilding activiteit hoog in het vaandel

Over ons

Teambuilding activiteiten door heel Nederland

Door onze ontwikkeling in escape rooms op locatie kunnen wij door het hele land escape rooms snel en gemakkelijk opbouwen. Hierdoor kunnen er meerdere teams tegelijkertijd deelnemen en strijden tegen elkaar. Wil jij dit competitie gevoel creëren bij jouw team ergens in Nederland of België? Van escape rooms in Nieuwegein tot escape rooms op locatie in Brussel of Groningen.

Escape rooms op locatie kunnen in elke ruimte worden opgebouwd. Het is maar net met hoeveel mensen jullie willen spelen. Teams van ongeveer 15 á 20 personen per escape room. Natuurlijk zijn er altijd andere mogelijkheden. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met een van onze escape room op locatie specialisten!

Image

Veelgestelde vragen

1. Wat is een escape room op locatie?

Een escape room is een fysiek spel waarbij een groep mensen raadsels en puzzels moeten oplossen binnen een bepaalde tijd (meestal 60 minuten). Tijdens deze activiteit wordt de groep opgesloten in een ruimte en kan men ontsnappen uit deze ruimte door de raadsels en puzzels op te lossen. Escape rooms hebben meestal een thema, veelgebruikte thema’s komen uit het detective-, misdaad- en horrorgenre.

2. Is de escape room op locatie geschikt voor grote groepen?

De escape room is zeer geschikt voor grote groepen, in tegenstelling tot veel vaste escape rooms kun je onze escape room op locatie spelen in groepen van tot wel 10 personen. Daarnaast kun je in groepen na elkaar spelen of kunnen groepen in meerdere escape rooms naast elkaar spelen, zo spelen de groepen tegelijkertijd en wordt de druk om als eerst te ontsnappen nog groter. Een echte battle escape room!

3. Een escape room met acteurs?

Jazeker, de escape room op locatie is met acteurs! Om de spanning en ervaring te vergroten begint onze escape room met een real-life gijzeling door de Italiaanse maffia, terwijl de groep nietsvermoedend in een andere ruimte aan het wachten is stormen onze acteurs de kamer binnen en gijzelen de groep naar de escape room. Weten jullie binnen 60 minuten uit de handen van de Italiaanse maffia te ontsnappen en zo onze escape room op locatie te winnen?

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie Apeldoorn

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
Escape room op locatie Amsterdam

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
Escape room op locatie Eindhoven

Een andere gelegenheid? Boek onze escape room op locatie dan als:

Escaperoom-op-locatie:

“In bocca al lupo!”

Offerte aanvragen Contact