Escape room teamuitje

Ben jij op zoek naar een escape room als teamuitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kies jouw ideale locatie en dan zien we jullie daar. Ce videamo presto!

Image

Prijswinnende escape room op locatie

Image

Escape room voor
grote groepen

Image

Google Reviews:
5 ★★★★★

Home » Escape room teamuitje

Hét spannendste teamuitje

Als echte liefhebbers van competitieve spellen, zijn wij enorm trots op onze eigen ontwikkelde escape room op locatie. Door deze ontwikkeling kunnen wij met trots hét spannendste teamuitje aanbieden voor grote groepen. Jullie kunnen deze keer zelf de locatie kiezen en wij komen deze ruimte omtoveren tot dé spannendste escape room op locatie. Zoals alleen wij dat kunnen!

Over ons

Competitie, spanning en lol in dit teamuitje

Om te presteren als team, dient de sfeer goed te zijn. Een goede manier om deze te bevorderen is onze escape room op locatie. Je kan het met zoveel mensen als je wil spelen. Je kan het competitief maken om de onderlinge strijdlust te zien. Zijn jullie juist benieuwd naar de samenwerking tijdens z’n spannende opdracht als de tijd dringt? Onze escape room als teamuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest is dé ultieme test.

Met een real-life gijzeling worden jullie vaardigheden om te ontsnappen volledig op de proef gesteld. Presteren onder tijdsdruk? Het hoofd koel houden en duidelijke taakverdeling verzorgen? Of verliezen jullie de controle en loopt alles in de soep? Test jullie skills in dé spannendste escape room op locatie. “Chi non risica non rosica.” Oftewel: wie niet waagt, wie niet wint!

Image

Veelgestelde vragen

1. Waarom een escape room op locatie als teamuitje?

Samen werken, teambuilding en de rest van je team op een andere manier leren kennen. Dit zijn een paar van de eigenschappen die horen bij een escape room op locatie. Dit maakt het dan ook dat deze activiteit uitermate geschikt is voor een teamuitje!

2. Is de escape room op locatie geschikt voor grote groepen?

Doordat we meerdere escape rooms tegelijkertijd kunnen uitvoeren is dit uitje uitermate geschikt voor grote groepen.

3. Hoe werkt de escape room op locatie als een teamuitje?

Uiteraard spreken we voor de dag van het teamuitje alles af. We bespreken de locatie, datum en de tijd. Een paar dagen voor dat het zo ver is nemen we alles nog eens door zodat alles zeker goed zal verlopen

Op de dag zelf zullen we ruim van tevoren aanwezig zijn om de ruimte(s) in orde te maken en de escape rooms op te bouwen. Daarna is het tijd voor spanning en sensatie!

4. Past een escape room wel bij onze groep?

Onze escape room op locatie is al door zeer verschillende groepen en leeftijden met succes gespeeld. De escape room bestaat uit zeer diverse raadsels en puzzels, waardoor ieders specialisme gebruikt kan worden. Onze escape room is dan ook echt een teambuilding activiteit!

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie Apeldoorn

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
Escape room op locatie Amsterdam

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
Escape room op locatie Eindhoven

Een andere gelegenheid? Boek onze escape room op locatie dan als:

Escaperoom-op-locatie:

“In bocca al lupo!”

Offerte aanvragen Contact