Escape room Utrecht

Escape room Utrecht is een spannende real-life experience voor bedrijfsuitjes en teamuitjes. En niet zo maar een escape room, namelijk een escape room op locatie! Wij komen bij iedere gewenste locatie in Utrecht en bouwen een ruimte om tot ware escape room.

Offerte aanvragenMeer info

Image

Prijswinnende escape room op locatie

Image

Voor kleine en gespecialiseerd in grote groepen

Escape room in Utrecht

Op zoek naar een escape room in Utrecht? Boek dan de escape room op locatie in Utrecht, wij komen naar je toe en bouwen jouw ruimte om tot ware escape room. Op kantoor, in een restaurant in Utrecht of ergens anders, iedere locatie is geschikt. Escaperoom-op-locatie.nl is namelijk de expert in escape rooms op locatie voor zowel kleine als grote groepen.

  • Boek een mobiele escape room of VR escape room in Utrecht.
  • Speel met tot wel 100 teams tegen elkaar, een echte battle escape room!
  • Escape room die op iedere locatie in Utrecht opgebouwd kan worden.

Over Escaperoom-op-locatie.nl

Wij, als echte fans van escape rooms, konden alleen maar dromen van het ontwikkelen van onze eigen escape room. Na het spelen van tientallen escape rooms in het binnen- en buitenland begonnen we in 2008 met het ontwerpen van onze eigen escape room. Twee jaar lang stroomde de positieve recensies binnen en daagde we onszelf uit om een escape room te ontwikkelen waarmee we iedere locatie konden ombouwen tot ware escape room. Zo konden we niet alleen mensen uit de regio maar iedereen in Nederland en België onze escape room laten ervaren. De eerste escape room op locatie was een feit!

Meer over Escaperoom-op-locatie.nl

 

Recensies van escape room Utrecht

Albert Heijn Utrecht

Mobiele escape room in Utrecht
250 personen

Met alle medewerkers van Albert Heijn Utrecht de escape room op locatie gespeeld. De jongen die het regelde deed het super goed. Hij liet ons alles doen, maar daar waar nodig is hielp hij mee met kleine hints.

Shell

VR escape room in Utrecht
1250 personen

“Na de jaarlijkse bijeenkomst in Utrecht deze activiteit van Escaperoom-op-locatie.nl gespeeld. Het was een geslaagde dag, iedereen deed enthousiast mee en was razend enthousiast!”

Kruidvat Utrecht

Mobiele escape room in Utrecht
350 personen

“We vonden het een fijne activiteit, bedankt!”

Ziggo

VR escape room in Utrecht
1080 personen

“De mensen vonden het geweldig! Het was super gegaan en alles was top geregeld.”

Meer over escape room Utrecht

Wat is een escape room op locatie?

Een escape room op locatie is hetzelfde als een escape room, het voordeel van een escape room op locatie is dat deze op iedere gewenste locatie opgezet kan worden. Hierdoor kun je hem overal spelen en kan de escape room naar een groep mensen toekomen. De escape room ervaring, spanning en tijdsdruk is exact hetzelfde.

Kunnen we met een grote groep een escape room spelen in Utrecht?

Jazeker, Escaperoom-op-locatie.nl is gespecialiseerd in grote groepen en we kunnen meerdere escape rooms opbouwen in Utrecht. Zo kunnen jullie met tot wel 3.000 personen na elkaar of tegelijkertijd onze escape room spelen. We bouwen met gemak tot wel 30 ruimtes naast elkaar op. Dit maakt onze escape room op locatie een echte battle escape room, want nu spelen jullie niet alleen meer om ‘of je kunt ontsnappen?’, maar ook ‘of je het snelst weet te ontsnappen’!

Een escape room met acteurs?

Jazeker, de escape room op locatie is met acteurs! Om de spanning en ervaring te vergroten begint onze escape room met een real-life gijzeling door de Italiaanse maffia, terwijl de groep nietsvermoedend in een andere ruimte aan het wachten is stormen onze acteurs de kamer binnen en gijzelen de groep naar de escape room. Weten jullie binnen 60 minuten uit de handen van de Italiaanse maffia te ontsnappen en zo onze escape room op locatie te winnen?

Hoe werkt de escape room op locatie?

Een paar dagen voor jullie (bedrijfs)uitje nemen we alles nog een keer goed door, we bespreken de ruimte en planning zodat alles goed is voorbereid. Op de dag zelf is onze begeleiding ruim op tijd aanwezig in Utrecht om de ruimte(s) om te bouwen en alles ruim op tijd klaar te zetten om jullie groep te ‘overvallen’. Zodra jullie worden overvallen begint de escape room en hebben jullie 60 minuten de tijd om uit de escape room op locatie te ontsnappen. Zodra jullie ontsnapt zijn of de tijd verlopen is mogen jullie onze begeleiders vragen stellen (“Wat is de oplossing van deze puzzel?”, “Hoe werkt dit raadsel?”, etc.) en maken we nog een te gekke foto van jullie met onze escape room props.

Past een escape room wel bij onze groep?

Onze escape room op locatie is al door zeer verschillende groepen en leeftijden met succes gespeeld. De escape room bestaat uit zeer diverse raadsels en puzzels, waardoor ieders specialisme gebruikt kan worden. Onze escape room is dan ook echt een teambuilding activiteit!

Escape room Utrecht?

Jazeker, geen vaste escape room in Utrecht, maar een escape room op locatie. Wij komen naar je toe en bouwen jouw locatie om tot ware escape room. Verras je collega’s en laat hun vertrouwde werkplek ombouwen tot ware escape room. De escape room op locatie is zeer geschikt voor grote groepen aangezien we meerdere escape rooms naast elkaar kunnen opbouwen. Zo kunnen jullie met tot wel meer dan 1.000 personen tegelijk in teams tegen elkaar spelen, een echte battle escape room!

Impressies escape room Utrecht

Over escape room Utrecht

Escaperoom-op-locatie.nl is de specialist in escape rooms op locatie in Utrecht. Van kantoor tot kantine en van gymzaal tot klaslokaal, wij kunnen iedere gewenste locatie in Utrecht ombouwen tot ware escape room. Of je in kleine groepjes na elkaar of met één grote groep tegelijkertijd speelt, de escape room op locatie is zeer geschikt als bedrijfsuitje of teamuitje in Utrecht. De escape room op locatie staat garant voor een dag spanning, uitdaging, lol en competitie.
Meer over Utrecht >>