Escape room familie

Ben jij op zoek naar een escape room als familie-uitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kies jouw ideale locatie en dan zien we jullie daar. Ce videamo presto!

Image

Prijswinnende escape room op locatie

Image

Escape room voor
grote groepen

Image

Google Reviews:
5 ★★★★★

Home » Escape room voor familie

Hét competitieve familie-uitje

Als echte liefhebbers van competitieve spellen, zijn wij enorm trots op onze eigen ontwikkelde escape room op locatie. Door deze ontwikkeling kunnen wij met trots een competitief familie-uitje aanbieden voor grote groepen. Jullie gaan met elkaar de strijd aan in verschillende ruimtes. Het snelste team wint de felbegeerde escape room titel en eeuwige familieroem natuurlijk 😉

Over ons

 

Een escape room voor de hele familie

In tegenstelling tot bijna alle andere escape rooms, bouwen wij een escape room op een locatie naar keuze. Een escape room in Amsterdam? Een escape room in Den haag? Of zelfs een escape room op eigen locatie in Antwerpen. Wij voorzien heel Nederland en België van onze escape room op locatie. Geen plek is ons te gek!

Maar nu is de vraag: “kunnen jullie presteren tijdens een real-life gijzeling?” Het vereist enorm goede samenwerking, rolverdeling en communicatievaardigheden. Communiceer ook weer niet te lang, want de klok tikt! Denken jullie hét perfecte team te zijn? Test dan jullie skills in onze escape room op locatie. Want “Chi non risica non rosica.” Oftewel: wie niet waagt, wie niet wint!

Image

Veelgestelde vragen

1. Waar kunnen we een escape room op locatie organiseren?

Wij komen met onze escape room op locatie overal in Nederland en België. De escape rooms die we bieden passen in busjes waar we overal mee naar toe rijden. Kies zorgvuldig jullie geschikte locatie en dan zien we jullie daar. Ce videamo presto!

2. Wat houdt een escape room op locatie in?

Een escape room op locatie is hetzelfde als een normale escape room. Jullie zitten opgesloten en moet binnen één uur zien te ontsnappen door puzzels en opdrachten te voltooien.

Het enige verschil is dat onze escape rooms naar jullie gewenste locatie komen. We toveren dus een ruimte naar keuze volledig om tot een meeslepende escape room. Een kantoor, kantine of kleedkamer. Niks is ons te gek!

3. Is de escape room op locatie geschikt voor grote groepen?

Doordat we meerdere escape rooms tegelijkertijd kunnen uitvoeren is dit familie-uitje uitermate geschikt voor grote groepen. Hebben jullie een grote familie en twijfelen jullie of een escape room op locatie wel een goede keuze is? Twijfel niet langer, wij komen naar jullie toe en regelen alles van A tot Z! Kies jullie gewenste locatie en haal heel de familie bij elkaar.

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie Apeldoorn

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
Escape room op locatie Amsterdam

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
Escape room op locatie Eindhoven

Een andere gelegenheid? Boek onze escape room op locatie dan als:

Escaperoom-op-locatie:

“In bocca al lupo!”

Offerte aanvragen Contact