Escape room vrijgezellenfeest

Ben jij op zoek naar een escape room als bedrijfsuitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kies jouw ideale locatie en dan zien we jullie daar. Ce videamo presto!

Image

Prijswinnende escape room op locatie

Image

Escape room voor
grote groepen

Image

Google Reviews:
5 ★★★★★

Home » Escape room vrijgezellenfeest

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Als echte liefhebbers van competitieve spellen, zijn wij enorm trots op onze eigen ontwikkelde escape room op locatie. Door deze ontwikkeling kunnen wij met trots een competitief vrijgezellenfeest aanbieden voor grote groepen. Nodig alle vrienden en familie uit om samen met de aanstaande bruid of bruidegom een heuse escape room te begaan. Wij toveren elke ruimte naar keuze om. Niks is ons te gek!

Over ons

Een escape room als vrijgezellenfeest?

Je kan met onze escape room op locatie alle kanten op. Strijden tegen of juist met elkaar. Competitievorm bijvoorbeeld. Een escape room van mannen tegen de vrouwen. Samen met je vrienden de strijd aan gaan tegen je verloofde en haar vriendinnen? Alles is mogelijk in deze escape room op locatie. Wij bouwen de escape room op elke gewenste locatie! Van een escape room vrijgezellenfeest in Groningen op kantoor tot een escape room vrijgezellenfeest in hartje Amsterdam! Jij kiest jullie perfecte locatie en wij komen met alle spullen, goede voorbereiding en enorm veel energie naar jullie toe.

Nu is het aan jullie de vraag: durven jullie de strijd aan? Presteren onder enorme tijdsdruk. Of wordt de spanning jullie te veel en bezwijken jullie onder de druk? Probeer de snelste tijd te halen en win de escape room op locatie beker. Buona fortuna!

Image

Veelgestelde vragen

1. Wat is een escape room op locatie voor een vrijgezellenfeest?

Met een van onze escape rooms op locatie wordt elke ruimte een heuse escape ervaring. Je wordt gegijzeld door de Italiaanse maffia en jullie moeten binnen één uur aan 1 miljoen euro komen. Los raadsels en puzzels op om steeds dichter bij die miljoen te komen, maar pas op want de tijd dringt! Het uur is sneller voorbij dan je denkt…

2. Is de escape room op locatie geschikt voor grote groepen?

Absoluut! Zijn jullie met een grote groep mensen, dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Omdat wij onze escape rooms snel op kunnen bouwen kunnen we meerdere ruimtes gebruiken om veel mensen te voorzien. Maak er een onderlinge strijd van. Welke groep ontsnapt het eerst?

3. Waar kan de escape room op locatie gegeven worden?

Wij komen met ons bedrijf overal in Nederland en België. De escape rooms die we bieden passen in busjes waar we overal mee naar toe rijden.

4. Past een escape room wel bij onze groep?

Natuurlijk! Verras de aanstaande bruid of bruidegom met een spannende, maar leuke escape room in zijn of haar huis!

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie Apeldoorn

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
Escape room op locatie Amsterdam

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
Escape room op locatie Eindhoven

Een andere gelegenheid? Boek onze escape room op locatie dan als:

Escaperoom-op-locatie:

“In bocca al lupo!”

Offerte aanvragen Contact