Escape room grote groepen

Ben jij op zoek naar een escape room voor een grote groep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kies jouw ideale locatie en dan zien we jullie daar. Ce videamo presto!

Image

Prijswinnende escape room op locatie

Image

Escape room voor
grote groepen

Image

Google Reviews:
5 ★★★★★

Home » Escape rooms grote groepen

Competitief of voor het plezier!

Als echte liefhebbers van competitieve spellen, zijn wij enorm trots op onze eigen ontwikkelde escape room op locatie. Door deze ontwikkeling kunnen wij met trots een competitief bedrijfsuitje aanbieden voor grote groepen. Naast het competitieve element binnen deze escape room, zit er ook vooral plezier en ontwikkeling in verwerkt. Zo is deze escape room op locatie geschikt voor elke groepssamenstelling. Jong en oud, man of vrouw en voor competitieve en recreatie spelers. Haal het uiterste uit jezelf want; “Chi non risica non rosica.” Oftewel: wie niet waagt, wie niet wint!

Over ons

Escape rooms door heel Nederland

In tegenstelling tot bijna alle andere escape rooms, bouwen wij een escape room op een locatie naar keuze. Hierdoor zijn wij bereid om snel en gemakkelijk veel escape rooms tegelijkertijd te verzorgen. Ook kunnen wij door deze ontwikkeling overal in Nederland escape rooms voor grote groepen organiseren. Wij roepen escape rooms in bijvoorbeeld Utrecht, Limburg en Nijmegen tot leven.

Onze escape rooms beginnen vanaf 15 personen en er zit geen maximumaantal deelnemers aan. Roep al je vrienden, teamgenoten en collega´s bijeen om het spannendste spel van Nederland te spelen! Dit wordt het meest originele bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest. Vergeet niet je beste teamgenoten te kiezen, want jullie winnen natuurlijk de felbegeerde eer van escape room op locatie winnaar!

Image

Veelgestelde vragen

Waarom is de escape room op locatie geschikt voor grote groepen?

Dit is juist wat onze escape ervaring zo uniek maakt. Doordat we in korte tijd veel escape rooms op kunnen bouwen, kunnen we grote groepen tegelijk laten spelen. Hierdoor krijgen onze escape rooms ook een strijd element. Welke groep collega’s zet de snelste tijd neer?

Hoe werkt de escape room op locatie als bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest?

Een paar dagen voor jullie escape room op locatie nemen we alles nog een keer goed door, we bespreken de ruimte en planning zodat alles goed is voorbereid. Op de dag zelf is onze begeleiding ruim op tijd aanwezig om de ruimte(s) om te bouwen en alles ruim op tijd klaar te zetten.

Zodra jullie opgesloten zijn gaat de timer in en moeten jullie dus zo snel mogelijk zien te ontsnappen.

Past een escape room wel bij onze groep?

Onze escape room op locatie is al door zeer verschillende groepen en leeftijden met succes gespeeld. De escape room bestaat uit zeer diverse raadsels en puzzels, waardoor ieders specialisme gebruikt kan worden. Onze escape room is dan ook echt een teambuilding activiteit!

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie Apeldoorn

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
Escape room op locatie Amsterdam

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
Escape room op locatie Eindhoven

Boek onze escape room op locatie als:

Escaperoom-op-locatie:

“In bocca al lupo!”

Offerte aanvragen Contact