Escape Room

Familiedag/Vriendenuitje
Meer infoOfferte aanvragen

Escape Room – Familiedag Vriendenuitje

Heb jij de verantwoordelijk binnenkort een familiedag of vriendenuitje te organiseren? Maak er een onvergetelijk uitje van met onze Mobiele Escape Room met het thema Italiaanse Maffia met Real Life Maffia Gijzeling. We komen met onze Mobiele Escape Room bij jullie op locatie en bouwen jullie ruimte volledig om tot Escape Room. Of het nu bij jullie thuis is, in een vergaderruimte of een eventlocatie, we kunnen vrijwel iedere locatie omtoveren tot Escape Room. Weten jullie binnen 60 minuten aan 1.000.000,- euro losgeld te komen dan ontsnappen jullie aande Italiaanse Maffia en onze Mobiele Escape Room op Locatie!

  • Ontsnap samen met vrienden of familie aan een Real Life gijzeling door de Italiaanse Maffia.
  • Optioneel: Battle Escape Room, speel in groepen tegen elkaar! 
  • Mobiele Escape Room die in iedere restaurant, woning, vakantiehuisje, eventlocatie, etc. opgebouwd kan worden!
  • Unieke beleving en zeer geschikt voor familiedagen en vriendenuitjes.

Lees verder >>

€ 29,50 p.p.

Niet goed, geld terug

Vanaf 8 personen

Zeer geschikt voor grote groepen!

Vriendenuitje Familiedag – Escape Room

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn en hoe we de ruimte gaan ombouwen tot Escape Room. Op de dag zelf zijn we ruim op tijd aanwezig om onopvallend jullie ruimte(s) om te toveren tot Escape Room(s). Wanneer jullie de ruimte betreden is alles verandert: de ruimte is gevuld met rook en nieuwe schilderijen, extra kluisjes, blacklight zaklampen, politiedossiers en nog veel meer… Ineens wordt er spannende Italiaanse muziek gestart en staat er een bendelid van de Italiaanse Maffia (met bivakmuts) in de deuropening: De overval en jullie Escape begint!

Escape Room – Familiedag Vriendenuitje

Wil je eens écht originele Familiedag of vriendenuitje? Laat je familie of vrienden dan door ons overvallen en ontsnap binnen een uur uit je eigen locatie. Kunnen jullie samenwerken als team? Kunnen jullie de juiste taken aan de juiste personen onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken >>

1,5 uur

Mogelijk incl. lunch of diner

Op locatie

In heel Nederland en België

Trailer – Familiedag Vriendenuitje

Impressie – Vriendenuitje Familiedag

Recensies Escape Room – Familiedag Vriendenuitje

Voor een mannenweekend de Escape Room op Locatie geboekt. Ik had mijn vrienden niets verteld waardoor zij echt compleet verrast waren, geweldig! Echt een middag om niet snel te vergeten. De Escape Room zat goed in elkaar en de organisatie had alles top geregeld!

Eric

Voor de jaarlijkse familiedag wouden we afgelopen jaar iets speciaals organiseren. Ondanks dat het een diverse groep was met verschillende leeftijden was dit een ideale activiteit voor onze familiedag! Het was spannend of we het gingen halen, maar we wisten op tijd te ontsnappen aan de Italiaanse maffia 🙂

Anna

Wat een geweldige activiteit voor ons vriendinnenweekend, we zoeken ieder jaar een leuke en speciale activiteit en deze voldeed daar compleet aan, iedereen had het nog dagen over de overval en de verschillende puzzels en oplossingen!

Caroline

FAQ Escape Room op Locatie

Wat houdt de Real Life Maffia gijzeling precies in?

Jullie worden overvallen in jullie eigen ruimte door een bendelid van de maffia met een bivakmuts op. Dit is uiteraard een acteur die jullie niet echt zal gijzeling of vastbinden, ook al is dit op aanvraag wel mogelijk natuurlijk ;). Vinden jullie bivakmutsen en gijzelaars maar niks...? Je kunt onze mobiele Escape Room natuurlijk ook zonder gijzeling spelen.

Is mijn ruimte geschikt voor een Escape Room op Locatie?

We hebben onze Escape Room al op zeer diverse plekken opgebouwd, van vergaderruimtes tot hotelkamers en van woonkamers tot schuren. Vrijwel iedere ruimte is dan ook geschikt voor onze Escape Room, hoe specialer hoe leuker ;).

Een ideale ruimte is zo'n 20 m2 en kan geheel tot grotendeels verduisterd worden. De ruimte hoeft niet leeg te zijn, in tegendeel, we toveren jouw ruimte om tot Escape Room.

Even controleren of overleggen of jouw ruimte geschikt is? Bel ons gerust even op: 0413 30 27 73, of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Gaat de deur van de mobiele Escape Room echt op slot?

De deur van de Escape Room op Locatie hoeft niet op slot, de acteur zal gedurende het hele spel bij jullie in de ruimte zijn en jullie begeleiden en eventueel hints geven. De deur hoeft uiteraard niet op slot, je kunt dus op ieder moment naar buiten, ook al is dit voor de volledige experience natuurlijk niet de bedoeling ;).

Is de Escape Room op Locatie te combineren met een lunch, diner of borrel?

Uiteraard, ook dat kunnen we volldig voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of borrel, alles is mogelijk! We hebben zelfs een speciale Escape Diner versie, neem hiervoor contact met ons op: 0413 30 27 73.

Vragen over Escape Room op Locatie? Neem contact met ons op:

    Stuur mij een Escape Room op Locatie offerte

    3 + 2 =