Escape Godlinze

Escape Room op locatie in Godlinze
Meer infoOfferte aanvragen
Escape-Room-Godlinze-Mobiele-Op-Locatie
Escape-Room-Godlinze-Mobiele-Op-Locatie
Escape-Room-Godlinze-Mobiele-Op-Locatie
Escape-Room-Godlinze-Mobiele-Op-Locatie

Escape Room op locatie – Godlinze

Je kent de muren. Je kent de inboedel. Maar deze inboedel is ineens veranderd. Nieuwe schilderijen. Extra kluisjes. Blacklight zaklampen. Politiedossiers. En meer… Maar dat zie je niet, omdat veel dingen nog verstopt zijn en je hier pas later achter zult komen. Of zie jij meteen dat je klok is vervangen door een klok met een geheime kluis?

  • Word Real Life Gegijzeld op jouw eigen locatie in Godlinze.
  • Battle Escape Room: Speel met tot wel 200 personen tegen elkaar!
  • Mobiele Escape Room die vrijwel overal in Godlinze opgebouwd kan worden.
  • Unieke beleving en zeer geschikt voor bedrijfsuitjes

Lees verder >>

€ 29,50 p.p.

Niet goed, geld terug

Vanaf 8 personen

Op locatie in Godlinze

Escape Room Godlinze – op locatie

En dan ineens staat daar een man met een bivakmuts in de deur opening. Deze verdwijnt na de intro weer. Jullie blijken gegijzeld. En wel door de italiaanse maffia. De deur gaat niet op slot. Maar voordat je hier weer uit mag… Zul je een miljoen gevonden moeten hebben…

Hoe the hell kom je uit je eigen bekende ruimte!? Escape room op locatie. Een game met een spectaculair begin.
Waarbij niemand weet wat ze overkomt.
Gigantisch veel zweetdruppels tijdens het oplossen van de raadsel, puzzels, cryptogrammen en aanverwanten.
En een adrenaline boost als afsluiter: Can you escape out of your own room?

Escape Room in Godlinze – Bedrijfsuitje

Kunnen jullie samenwerken als team? Kunnen jullie de juiste taken aan de juiste personen onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.

Wil je eens écht iets origineels boeken? Laat je groep door ons overvallen en ontsnap binnen een uur uit jouw eigen kamer.

1,5 uur

Mogelijk incl. lunch of diner

In Godlinze

En overal in Nederland en België

Trailer – Escape Room Godlinze

Impressie – Escape Room Godlinze

Recensies Escape Room – Godlinze

Wat een geweldige en spannende Escape Room en super dat de mobiele Escape Room van Escape Room op Locatie gewoon bij ons op locatie kwam, zo konden wij de Escape Room gemakkelijk combineren met een vergadering.

Lisa, ABN AMRO

Een top middag gehad met Escape Room op Locatie, het was een uitdagende maar zeker goede Escape Room. De medewerkers van Escape Room op Locatie waren ruim op tijd aanwezig en hadden alles goed voorbereidt. De overval een leuke toevoeging!

Bas, AFAS Software

Wij raden Escape Room op Locatie aan! Van tevoren duidelijk en goed contact gehad over wat de Escape Room inhield en het programma samengesteld. Ook op de dag zelf was alles goed geregeld. De mobiele Escape Room was echt uniek, heel anders dan Escape Rooms die ik eerder gedaan heb.

Lucas, DAF

Godlinze Escape Room op Locatie

Meer over Godlinze

Godlinze (Gronings: Glìns of Glinz) is een radiaal wierdedorp in het noordoosten van de provincie Groningen in Nederland, gelegen in de gemeente Delfzijl. Het dorp telt 265 inwoners (2011). Godlinze ligt aan het einde van het Godlinzermaar.

De wierde van het dorp werd opgeworpen op een oeverwal van de Fivelboezem en werd in de loop der tijd opgehoogd tot 6,22 meter,[1] waarmee deze tot de hoogste wierden van Groningen behoort. De diameter omspant 375 meter. Bij opgravingen in 1919 door Van Giffen werd ten westen van het dorp het middeleeuwse grafveld van Godlinze blootgelegd, met graven en grafbijzettingen uit de Karolingische tijd. Vondsten werden gedateerd op eind 7e tot begin 9e eeuw.[2] Uit de rijke grafgiften blijkt dat er toen al een rijke elite moet zijn geweest. De naam van het dorp komt in de goederenlijst van het Klooster Werden voor rond het jaar 1000 als Godlevingi. De oorsprong is niet bekend. Mogelijk betekent het 'lieden van Godlev', waarbij Godlev (of Godlef) een adellijke Oostfriese mansnaam is. Een andere verklaring leidt het af van 'Godelinvigi', de 'plek waar Godlev woont' (een Keltische godheid). Een volksverhaal stelt ten slotte dat het afkomstig is van een verhaal; De inwoners zouden tijdens een watersnood honger hebben geleden en toen er erwten (linzen) aanspoelden, zouden ze dit als een geschenk van God hebben gezien.

Naast Godlinze ook in:

FAQ Escape Room op Locatie

Wat houdt de Real Life Maffia gijzeling precies in?

Jullie worden overvallen in jullie eigen ruimte door een bendelid van de maffia met een bivakmuts op. Dit is uiteraard een acteur die jullie niet echt zal gijzeling of vastbinden, ook al is dit op aanvraag wel mogelijk natuurlijk ;). Vinden jullie bivakmutsen en gijzelaars maar niks...? Je kunt onze mobiele Escape Room natuurlijk ook zonder gijzeling spelen.

Is mijn ruimte geschikt voor een Escape Room op Locatie?

We hebben onze Escape Room al op zeer diverse plekken opgebouwd, van vergaderruimtes tot hotelkamers en van woonkamers tot schuren. Vrijwel iedere ruimte is dan ook geschikt voor onze Escape Room, hoe specialer hoe leuker ;).

Een ideale ruimte is zo'n 20 m2 en kan geheel tot grotendeels verduisterd worden. De ruimte hoeft niet leeg te zijn, in tegendeel, we toveren jouw ruimte om tot Escape Room.

Even controleren of overleggen of jouw ruimte geschikt is? Bel ons gerust even op: 0413 30 27 73, of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Gaat de deur van de mobiele Escape Room echt op slot?

De deur van de Escape Room op Locatie hoeft niet op slot, de acteur zal gedurende het hele spel bij jullie in de ruimte zijn en jullie begeleiden en eventueel hints geven. De deur hoeft uiteraard niet op slot, je kunt dus op ieder moment naar buiten, ook al is dit voor de volledige experience natuurlijk niet de bedoeling ;).

Is de Escape Room op Locatie te combineren met een lunch, diner of borrel?

Uiteraard, ook dat kunnen we volldig voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of borrel, alles is mogelijk! We hebben zelfs een speciale Escape Diner versie, neem hiervoor contact met ons op: 0413 30 27 73.

Vragen over Escape Room op Locatie? Neem contact met ons op:

Stuur mij een Escape Room op Locatie offerte

3 + 2 =