Escape Hopel

Escape Room op locatie in Hopel
Meer infoOfferte aanvragen
Escape-Room-Hopel-Mobiele-Op-Locatie
Escape-Room-Hopel-Mobiele-Op-Locatie
Escape-Room-Hopel-Mobiele-Op-Locatie
Escape-Room-Hopel-Mobiele-Op-Locatie

Escape Room op locatie – Hopel

Je kent de muren. Je kent de inboedel. Maar deze inboedel is ineens veranderd. Nieuwe schilderijen. Extra kluisjes. Blacklight zaklampen. Politiedossiers. En meer… Maar dat zie je niet, omdat veel dingen nog verstopt zijn en je hier pas later achter zult komen. Of zie jij meteen dat je klok is vervangen door een klok met een geheime kluis?

  • Word Real Life Gegijzeld op jouw eigen locatie in Hopel.
  • Battle Escape Room: Speel met tot wel 200 personen tegen elkaar!
  • Mobiele Escape Room die vrijwel overal in Hopel opgebouwd kan worden.
  • Unieke beleving en zeer geschikt voor bedrijfsuitjes

Lees verder >>

€ 29,50 p.p.

Niet goed, geld terug

Vanaf 8 personen

Op locatie in Hopel

Escape Room Hopel – op locatie

En dan ineens staat daar een man met een bivakmuts in de deur opening. Deze verdwijnt na de intro weer. Jullie blijken gegijzeld. En wel door de italiaanse maffia. De deur gaat niet op slot. Maar voordat je hier weer uit mag… Zul je een miljoen gevonden moeten hebben…

Hoe the hell kom je uit je eigen bekende ruimte!? Escape room op locatie. Een game met een spectaculair begin.
Waarbij niemand weet wat ze overkomt.
Gigantisch veel zweetdruppels tijdens het oplossen van de raadsel, puzzels, cryptogrammen en aanverwanten.
En een adrenaline boost als afsluiter: Can you escape out of your own room?

Escape Room in Hopel – Bedrijfsuitje

Kunnen jullie samenwerken als team? Kunnen jullie de juiste taken aan de juiste personen onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.

Wil je eens écht iets origineels boeken? Laat je groep door ons overvallen en ontsnap binnen een uur uit jouw eigen kamer.

1,5 uur

Mogelijk incl. lunch of diner

In Hopel

En overal in Nederland en België

Trailer – Escape Room Hopel

Impressie – Escape Room Hopel

Recensies Escape Room – Hopel

Wat een geweldige en spannende Escape Room en super dat de mobiele Escape Room van Escape Room op Locatie gewoon bij ons op locatie kwam, zo konden wij de Escape Room gemakkelijk combineren met een vergadering.

Lisa, ABN AMRO

Een top middag gehad met Escape Room op Locatie, het was een uitdagende maar zeker goede Escape Room. De medewerkers van Escape Room op Locatie waren ruim op tijd aanwezig en hadden alles goed voorbereidt. De overval een leuke toevoeging!

Bas, AFAS Software

Wij raden Escape Room op Locatie aan! Van tevoren duidelijk en goed contact gehad over wat de Escape Room inhield en het programma samengesteld. Ook op de dag zelf was alles goed geregeld. De mobiele Escape Room was echt uniek, heel anders dan Escape Rooms die ik eerder gedaan heb.

Lucas, DAF

Hopel Escape Room op Locatie

Meer over Hopel

Hopel (ook: De Hopel) is een kleine stadswijk van Kerkrade in de provincie Limburg (Nederland).

De wijk ligt ongeveer 4 kilometer ten noorden van de kom van Kerkrade. Omdat bebouwde aansluiting met de laatste plaats ontbreekt, wordt De Hopel ook wel als een 'los' of apart gehucht beschouwd. Hopel ligt wél direct naast het kerkdorp Eygelshoven, dat tegenwoordig eveneens een onderdeel van de gemeente Kerkrade is maar tot 1981 een zelfstandige gemeente was. De Hopel behoort daarentegen van oudsher officieel tot Kerkrade, hoewel de inwoners zich altijd al meer betrokken voelden bij Eygelshoven, er hun boodschappen deden en van voorzieningen in het aangrenzende dorp gebruik maakten. In het verleden pleitte de Hopeler bevolking dan ook altijd voor een grenswijziging ten gunste van Eygelshoven. Ten opzichte van Kerkrade ligt de Hopel zeer geïsoleerd en de band met Kerkrade was in principe slechts administratief, maar een grenswijziging met Eygelshoven heeft nooit plaatsgevonden. Thans kan dit verleden van politiek-bestuurlijke verdeeldheid nog steeds gezien worden aan de postale gegevens die nog van vóór 1982 stammen; zo schreef een inwoner van de Hopelse Zwaluwstraat "Kerkrade" onder zijn adres, gevolgd door "post Eygelshoven", terwijl zijn buurman aan de Eygelshovense Laurastraat op een brief hier slechts eenmaal "Eygelshoven" hoefde te vermelden.

Naast Hopel ook in:

FAQ Escape Room op Locatie

Wat houdt de Real Life Maffia gijzeling precies in?

Jullie worden overvallen in jullie eigen ruimte door een bendelid van de maffia met een bivakmuts op. Dit is uiteraard een acteur die jullie niet echt zal gijzeling of vastbinden, ook al is dit op aanvraag wel mogelijk natuurlijk ;). Vinden jullie bivakmutsen en gijzelaars maar niks...? Je kunt onze mobiele Escape Room natuurlijk ook zonder gijzeling spelen.

Is mijn ruimte geschikt voor een Escape Room op Locatie?

We hebben onze Escape Room al op zeer diverse plekken opgebouwd, van vergaderruimtes tot hotelkamers en van woonkamers tot schuren. Vrijwel iedere ruimte is dan ook geschikt voor onze Escape Room, hoe specialer hoe leuker ;).

Een ideale ruimte is zo'n 20 m2 en kan geheel tot grotendeels verduisterd worden. De ruimte hoeft niet leeg te zijn, in tegendeel, we toveren jouw ruimte om tot Escape Room.

Even controleren of overleggen of jouw ruimte geschikt is? Bel ons gerust even op: 0413 30 27 73, of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Gaat de deur van de mobiele Escape Room echt op slot?

De deur van de Escape Room op Locatie hoeft niet op slot, de acteur zal gedurende het hele spel bij jullie in de ruimte zijn en jullie begeleiden en eventueel hints geven. De deur hoeft uiteraard niet op slot, je kunt dus op ieder moment naar buiten, ook al is dit voor de volledige experience natuurlijk niet de bedoeling ;).

Is de Escape Room op Locatie te combineren met een lunch, diner of borrel?

Uiteraard, ook dat kunnen we volldig voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of borrel, alles is mogelijk! We hebben zelfs een speciale Escape Diner versie, neem hiervoor contact met ons op: 0413 30 27 73.

Vragen over Escape Room op Locatie? Neem contact met ons op:

Stuur mij een Escape Room op Locatie offerte

3 + 2 =