Escape Ypelo

Escape Room op locatie in Ypelo
Meer infoOfferte aanvragen

Escape Room op locatie – Ypelo

Je kent de muren. Je kent de inboedel. Maar deze inboedel is ineens veranderd. Nieuwe schilderijen. Extra kluisjes. Blacklight zaklampen. Politiedossiers. En meer… Maar dat zie je niet, omdat veel dingen nog verstopt zijn en je hier pas later achter zult komen. Of zie jij meteen dat je klok is vervangen door een klok met een geheime kluis?

  • Wordt Real Life Gegijzeld op jouw eigen locatie in Ypelo.
  • Battle Escape Room: Speel met tot wel 200 personen tegen elkaar!
  • Mobiele Escape Room die vrijwel overal in Ypelo opgebouwd kan worden.
  • Unieke beleving en zeer geschikt voor bedrijfsuitjes

Lees verder >>

€ 29,50 p.p.

Niet goed, geld terug

Vanaf 8 personen

Op locatie in Ypelo

Escape Room Ypelo – op locatie

En dan ineens staat daar een man met een bivakmuts in de deur opening. Deze verdwijnt na de intro weer. Jullie blijken gegijzeld. En wel door de italiaanse maffia. De deur gaat niet op slot. Maar voordat je hier weer uit mag… Zul je een miljoen gevonden moeten hebben…

Hoe the hell kom je uit je eigen bekende ruimte!? Escape room op locatie. Een game met een spectaculair begin.
Waarbij niemand weet wat ze overkomt.
Gigantisch veel zweetdruppels tijdens het oplossen van de raadsel, puzzels, cryptogrammen en aanverwanten.
En een adrenaline boost als afsluiter: Can you escape out of your own room?

Escape Room in Ypelo – Bedrijfsuitje

Kunnen jullie samenwerken als team? Kunnen jullie de juiste taken aan de juiste personen onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.

Wil je eens écht iets origineels boeken? Laat je groep door ons overvallen en ontsnap binnen een uur uit jouw eigen kamer.

1,5 uur

Mogelijk incl. lunch of diner

In Ypelo

En overal in Nederland en België

Trailer – Escape Room Ypelo

Impressie – Escape Room Ypelo

Recensies Escape Room – Ypelo

Wat een geweldige en spannende Escape Room en super dat de mobiele Escape Room van Escape Room op Locatie gewoon bij ons op locatie kwam, zo konden wij de Escape Room gemakkelijk combineren met een vergadering.

Lisa, ABN AMRO

Een top middag gehad met Escape Room op Locatie, het was een uitdagende maar zeker goede Escape Room. De medewerkers van Escape Room op Locatie waren ruim op tijd aanwezig en hadden alles goed voorbereidt. De overval een leuke toevoeging!

Bas, AFAS Software

Wij raden Escape Room op Locatie aan! Van tevoren duidelijk en goed contact gehad over wat de Escape Room inhield en het programma samengesteld. Ook op de dag zelf was alles goed geregeld. De mobiele Escape Room was echt uniek, heel anders dan Escape Rooms die ik eerder gedaan heb.

Lucas, DAF

Ypelo Escape Room op Locatie

Ypelo Escape Room – Bedrijfsuitje

Filmen of Teamcoaching

Een Escape Room is ideaal om teamrollen duidelijk in kaart te brengen. Breid daarom je Escape Room ervaring uit met Teamcoaching! We filmen de gehele Escape en coachen jullie tijdens en na de Escape Room.

Personaliseren en Moeilijkheidsgraad

Of je nu al veel of weinig Escape Rooms gespeeld hebt, onze mobiele Escape Room is geschikt voor iedere groep. We passen de moeilijkheidsgraad volledig aan naar jullie groep en kunnen de verhaallijn van de Escape volledig personaliseren, laat bijvoorbeeld je directeur gijzelen!

Mobiele Battle Escape Room

We kunnen tot wel 30 Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen in Ypelo, dit maakt onze Escape Room op Locatie een echte Battle Escape Room. Strijd als bedrijfsafdelingen, in groepen van 8 tot 15 personen, tegen elkaar!

Meer over Ypelo

IJpelo (ook Ypelo, Nedersaksisch: Iepelo) is een buurtschap in de gemeente Wierden, in de Nederlandse provincie Overijssel. Het kende op 1 januari 2010 175 inwoners,[1] tezamen met buitengebied Waterhoek kent het 296 (januari 2006) inwoners. IJpelo ligt tussen Wierden, de Huurne, Rectum, Enter, Almelo en Bornerbroek in. Het is altijd agrarisch geweest. Het gebied kende dan ook lang een eigen boerenbond. De buurtschap IJpelo heeft een eigen basisschool die gedeeld wordt met de buurtschap Rectum. In het oosten van de buurtschap ligt een moeras, het Mokkelengoor genaamd.

IJpelo hoorde tot 1811 onder het gericht Kedingen en was een van de zogenoemde Rijssense kwartieren. De buurschap was na 1811 opgegaan in de gemeente Wierden. De marke IJpelo die na het opgaan in de gemeente Wierden nog steeds een markerichter had en holtingen hield, is in 1871 officieel opgeheven. De buurschap was anders georganiseerd dan de naastgelegen buurschap Rectum. IJpelo had een burcht genaamd de Koohorst. Deze van 1394 tot 1399 herbouwde motteburcht werd gebouwd door Evert van Langen. De burcht lag op het strategisch terrein wat het Langen genoemd werd. Vanuit deze zogenaamde maalstad bestuurde Evert van Langen zijn goederen in IJpelo. Of de motteburcht is gebouwd op het oudere in de 12e eeuw genoemde Huys Bolen to Ipeloe welke hoorde onder de graaf van Bentheim en kasteel Bentheim[2] is nog niet achterhaald. Cameraarsrekeningen uit de 14e eeuw geven een beschrijving van de periode waarin deze motte is gebouwd en hoelang de bouwwerkzaamheden hebben geduurd. Het moet indrukwekkend zijn geweest, omdat menig edelman uit Deventer, Kampen en Zwolle een bezoek heeft gebracht. De grachten van de oude motte zijn tot in de jaren 1950 zichtbaar geweest. De eigenaar heeft destijds de in de volksmond genoemde Slotbelt in de grachten geschoven en het is geheel gedempt.

Naast Ypelo ook in:

FAQ Escape Room op Locatie

Wat houdt de Real Life Maffia gijzeling precies in?

Jullie worden overvallen in jullie eigen ruimte door een bendelid van de maffia met een bivakmuts op. Dit is uiteraard een acteur die jullie niet echt zal gijzeling of vastbinden, ook al is dit op aanvraag wel mogelijk natuurlijk ;). Vinden jullie bivakmutsen en gijzelaars maar niks...? Je kunt onze mobiele Escape Room natuurlijk ook zonder gijzeling spelen.

Is mijn ruimte geschikt voor een Escape Room op Locatie?

We hebben onze Escape Room al op zeer diverse plekken opgebouwd, van vergaderruimtes tot hotelkamers en van woonkamers tot schuren. Vrijwel iedere ruimte is dan ook geschikt voor onze Escape Room, hoe specialer hoe leuker ;).

Een ideale ruimte is zo'n 20 m2 en kan geheel tot grotendeels verduisterd worden. De ruimte hoeft niet leeg te zijn, in tegendeel, we toveren jouw ruimte om tot Escape Room.

Even controleren of overleggen of jouw ruimte geschikt is? Bel ons gerust even op: 0413 30 27 73, of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Gaat de deur van de mobiele Escape Room echt op slot?

De deur van de Escape Room op Locatie hoeft niet op slot, de acteur zal gedurende het hele spel bij jullie in de ruimte zijn en jullie begeleiden en eventueel hints geven. De deur hoeft uiteraard niet op slot, je kunt dus op ieder moment naar buiten, ook al is dit voor de volledige experience natuurlijk niet de bedoeling ;).

Is de Escape Room op Locatie te combineren met een lunch, diner of borrel?

Uiteraard, ook dat kunnen we volldig voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of borrel, alles is mogelijk! We hebben zelfs een speciale Escape Diner versie, neem hiervoor contact met ons op: 0413 30 27 73.

Vragen over Escape Room op Locatie? Neem contact met ons op:

Stuur mij een Escape Room op Locatie offerte

3 + 2 =