Kinderen

Escape Room Kinderen
Meer infoOfferte aanvragen

Escape Room op locatie – Kinderen

Een Escape Room op school of thuis voor of met kinderen? Dat is mogelijk! We komen met onze Mobiele Escape Room bij jullie op locatie en bouwen jullie school, woonkamer, keuken, etc. volledig om tot Escape Room. Ons thema is de Italiaanse Maffia en begint direct spannend mét een real life gijzeling door de Italiaanse Maffia (acteurs). Met of zonder bivakmuts en rook, alles in overleg met jullie natuurlijk! Weten jullie binnen 60 minuten aan een 1.000.000,- euro losgeld te komen, dan laat de Italiaanse Maffia jullie gaan en escapen jullie onze Escape Room op Locatie!

  • Ontsnap samen met collega’s op locatie, school of thuis aan een Real Life gijzeling door de Italiaanse Maffia.
  • Moeilijkheidsgraad aan te passen naar de gemiddelde leeftijd van de groep! 
  • Onze mobiele Escape Room is op te bouwen op iedere locatie, we kunnen iedere ruimte omtoveren tot Escape Room!
  • Unieke beleving en geschikt voor kinderen.

Lees verder >>

€ 29,50 p.p.

Niet goed, geld terug

Vanaf 8 personen

Geschikt voor kinderen

Escape Room Kinderen – Op School/thuis

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat we precies weten hoe we jullie locatie kunnen ombouwen tot Escape Room en in hoeverre jullie overvallen willen worden. Op de dag zelf zijn we ruim op tijd aanwezig om onopvallend jullie ruimte om te toveren tot Escape Room. Wanneer jullie de ruimte betreden is alles verandert: de ruimte is gevuld met rook en nieuwe schilderijen, extra kluisjes, blacklight zaklampen, politiedossiers en nog veel meer… Ineens wordt er spannende Italiaanse muziek gestart en staat er een bendelid van de Italiaanse Maffia in de deuropening: De overval en jullie Escape begint!

Escape Room – Kinderen

Wil je eens écht iets origineels boeken? Laat je dan door ons overvallen en ontsnap binnen een uur uit je eigen locatie. Weten jullie de puzzels op te lossen, de kluisjes te openen en de raadsels op te lossen? Locked up in your own room. Een spannende activiteit, geschikt voor alle leeftijden. Weten jullie te ontsnappen uit jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken >>

1,5 uur

Mogelijk incl. lunch of diner

Op locatie

In heel Nederland en België

Trailer – Escape Room Kinderen

Impressie – Escape Room Kinderen

Recensies Escape Room – Kinderen

Leuke Escape Room op Locatie! Escape Room op Locatie heeft een ruimte van ons volledig opgebouwt tot Escape Room, super georganiseerd. Enthousiaste begeleiders die de overval, volledig zoals afgesproken, uitvoerde. Complimenten!

Sharon

Voor een familiedag zochten we een geschikte Escape Room op Locatie die ook geschikt was voor onze kinderen. Het team van Escape Room op Locatie was ruim op tijd aanwezig en hadden onze woonkamer volledig omgebouwt tot Escape Room, geweldige ervaring!

Bert

Geweldige Escape Room! Goed contact vooraf en zeer professionele begeleiding! Wij raden de Escape Room op Locatie zeker aan!

Willemien

FAQ Escape Room op Locatie

Wat houdt de Real Life Maffia gijzeling precies in?

Jullie worden overvallen in jullie eigen ruimte door een bendelid van de maffia met een bivakmuts op. Dit is uiteraard een acteur die jullie niet echt zal gijzeling of vastbinden, ook al is dit op aanvraag wel mogelijk natuurlijk ;). Vinden jullie bivakmutsen en gijzelaars maar niks...? Je kunt onze mobiele Escape Room natuurlijk ook zonder gijzeling spelen.

Is mijn ruimte geschikt voor een Escape Room op Locatie?

We hebben onze Escape Room al op zeer diverse plekken opgebouwd, van vergaderruimtes tot hotelkamers en van woonkamers tot schuren. Vrijwel iedere ruimte is dan ook geschikt voor onze Escape Room, hoe specialer hoe leuker ;).

Een ideale ruimte is zo'n 20 m2 en kan geheel tot grotendeels verduisterd worden. De ruimte hoeft niet leeg te zijn, in tegendeel, we toveren jouw ruimte om tot Escape Room.

Even controleren of overleggen of jouw ruimte geschikt is? Bel ons gerust even op: 0413 30 27 73, of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Gaat de deur van de mobiele Escape Room echt op slot?

De deur van de Escape Room op Locatie hoeft niet op slot, de acteur zal gedurende het hele spel bij jullie in de ruimte zijn en jullie begeleiden en eventueel hints geven. De deur hoeft uiteraard niet op slot, je kunt dus op ieder moment naar buiten, ook al is dit voor de volledige experience natuurlijk niet de bedoeling ;).

Is de Escape Room op Locatie te combineren met een lunch, diner of borrel?

Uiteraard, ook dat kunnen we volldig voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of borrel, alles is mogelijk! We hebben zelfs een speciale Escape Diner versie, neem hiervoor contact met ons op: 0413 30 27 73.

Vragen over Escape Room op Locatie? Neem contact met ons op:

    Stuur mij een Escape Room op Locatie offerte

    3 + 2 =