Vrijgezellenfeest

Escape Room vrijgezellenfeest
Meer infoOfferte aanvragen
Escape Room op Locatie Vrijgezellenfeest
Escape Room op Locatie Vrijgezellenfeest
Escape Room op Locatie Vrijgezellenfeest
Escape Room op Locatie Vrijgezellenfeest

Escape Room – Vrijgezellenfeest

Gaat een vriend of vriendin van jou binnenkort trouwen en mag jij het vrijgezellenfeest regelen? Tijd om iedereen eens goed te verrassen. Onze mobiele Escape Room op Locatie met het thema Italiaanse Maffia bevat een real life gijzeling door een acteur, en is een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Laat bij je aanvraag weten dat het om een vrijgezellenfeest gaat en we gijzelen niet jullie hele groep maar jullie vrijgezel! Niet vastgebonden natuurlijk, al is dit op aanvraag wel mogelijk! Lukt het jullie binnen 60 minuten aan 1.000.000,- euro losgeld te komen, dan laat de Italiaanse Maffia jullie vrijgezel gaan en escapen jullie onze Escape Room op Locatie!

  • Ga voor een bijzonder Vrijgezellenfeest en laat jullie samen met jullie vrijgezel gijzelen door acteurs!
  • Onze Mobiele Escape Room is op te bouwen op iedere locatie, we kunnen iedere ruimte omtoveren tot Escape Room!
  • Unieke beleving en zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.
  • Optioneel: Battle Escape Room, speel met of tegen de vrijgezel! 

Lees verder >>

€ 29,50 p.p.

Niet goed, geld terug

Vanaf 8 personen

Uniek Vrijgezellenfeest!

Escape Room Op Locatie

Voorafgaand aan het vrijgezellenfeest hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat we weten in hoeverre jullie overvallen willen worden of jullie vrijgezel overvallen wordt. We bespreken waar jullie de Escape Room willen spelen (thuis, in een restaurant, vergaderruimte, etc.) of helpen jullie een geschikte locatie te vinden. Op de dag zelf zijn we ruim op tijd aanwezig om onopvallend de ruimte om te toveren tot Escape Room. Vervolgens betreden jullie de ruimte, deze is volledig verandert, vol rook, nieuwe schilderijen, extra kluisjes, etc. Ineens wordt er spannende Italiaanse muziek gestart en staat er een bendelid van de Italiaanse Maffia (met bivakmuts) in de deuropening: De overval en jullie Escape begint!

Escape Room – Vrijgezellenfeest

Wil je een écht orgineel vrijgezellenfeest organiseren? Laat je vrijgezel en vrienden gijzelen door de Italiaanse Maffia (acteurs) en ontsnap binnen 60 minuten uit een locatie/ruimte naar keuze! Werk samen om jullie of jullie vrijgezel te bevrijden, leer elkaar beter kennen en maak onvergetelijke momenten! Licht uit, rook aan. No Escape.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken >>

1,5 uur

Mogelijk incl. lunch of diner

Op locatie

In heel Nederland en België

Trailer – Escape Room Vrijgezellenfeest

Impressie – Vrijgezellenfeest

Recensies Escape Room – Vrijgezellenfeest

We hebben vorige week onze Vrijgezel tijdens zijn Vrijgellenfeest verrast met deze bijzondere Escape Room. Het was geweldig! De Vrijgezel was echt verrast en vond de Escape Room harstikke leuk. Zeker een aanrader.

Amber

Enorm genoten van deze Escape Room tijdens het vrijgezellenfeest van een vriend van mij! Het was een leuke uitdaging en we wisten net binnen de tijd onze vrijgezel te bevrijden van de Italiaans Maffia 😉

Dion

We waren voor een vriend van mij op zoek naar een bijzonder en leuke vrijgezellenfeest activiteit, toen we de Maffia Gijzeling van Escape Room op Locatie zagen waren we meteen om. Het vrijgezellenfeest was echt een succes, dankjewel!

Gijs

FAQ Escape Room op Locatie

Wat houdt de Real Life Maffia gijzeling precies in?

Jullie worden overvallen in jullie eigen ruimte door een bendelid van de maffia met een bivakmuts op. Dit is uiteraard een acteur die jullie niet echt zal gijzeling of vastbinden, ook al is dit op aanvraag wel mogelijk natuurlijk ;). Vinden jullie bivakmutsen en gijzelaars maar niks...? Je kunt onze mobiele Escape Room natuurlijk ook zonder gijzeling spelen.

Is mijn ruimte geschikt voor een Escape Room op Locatie?

We hebben onze Escape Room al op zeer diverse plekken opgebouwd, van vergaderruimtes tot hotelkamers en van woonkamers tot schuren. Vrijwel iedere ruimte is dan ook geschikt voor onze Escape Room, hoe specialer hoe leuker ;).

Een ideale ruimte is zo'n 20 m2 en kan geheel tot grotendeels verduisterd worden. De ruimte hoeft niet leeg te zijn, in tegendeel, we toveren jouw ruimte om tot Escape Room.

Even controleren of overleggen of jouw ruimte geschikt is? Bel ons gerust even op: 0413 30 27 73, of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Gaat de deur van de mobiele Escape Room echt op slot?

De deur van de Escape Room op Locatie hoeft niet op slot, de acteur zal gedurende het hele spel bij jullie in de ruimte zijn en jullie begeleiden en eventueel hints geven. De deur hoeft uiteraard niet op slot, je kunt dus op ieder moment naar buiten, ook al is dit voor de volledige experience natuurlijk niet de bedoeling ;).

Is de Escape Room op Locatie te combineren met een lunch, diner of borrel?

Uiteraard, ook dat kunnen we volldig voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of borrel, alles is mogelijk! We hebben zelfs een speciale Escape Diner versie, neem hiervoor contact met ons op: 0413 30 27 73.

Vragen over Escape Room op Locatie? Neem contact met ons op:

    Stuur mij een Escape Room op Locatie offerte

    3 + 2 =