Selecteer een pagina

Locaties

In Nederland

Geschikte locaties

Omdat wij op locatie komen is dit spel in heel Nederland te spelen. In iedere stad en in ieder dorp. In iedere kantine, schuur, huiskamer en iedere kantoor ruimte. We hebben al veel soorten ruimtes omgebouwd tot een escape room. In principe is niks te gek! Belangrijkste vereiste: er moet inboedel aanwezig zijn. Denk aan tafels, stoelen, kasten en dergelijke. Wij maken hier gebruik van, de kamer wordt immers omgetoverd tot een maffiaruimte.

Zeer geschikte ruimtes

Vergaderruimtes

Op het bedrijf zelf of extern

Accomodaties

Hotelkamers, Bungalowparken, Groepsaccomodaties, etc.

Thuis

Woonkamer, schuur, keuken, etc.

Kantoorruimtes

Kantoor, kantine, keuken, etc.

Kazernes

Leger, Brandweer, Politie, etc.

Eventlocaties

Congressen, partycentra, etc.

Buiten

Steden, dorpen, tuinen, parken, etc.

En nog veel meer

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

In heel Nederland

Wij rijden heel Nederland en België af om Escape Rooms op te bouwen en te begeleiden. Hieronder een overzicht van de dorpen en steden waar wij afgelopen jaar veel kwamen.

FAQ Escape Room op Locatie

Wat houdt de Real Life Maffia gijzeling precies in?

Jullie worden overvallen in jullie eigen ruimte door een bendelid van de maffia met een bivakmuts op. Dit is uiteraard een acteur die jullie niet echt zal gijzeling of vastbinden, ook al is dit op aanvraag wel mogelijk natuurlijk ;). Vinden jullie bivakmutsen en gijzelaars maar niks...? Je kunt onze mobiele Escape Room natuurlijk ook zonder gijzeling spelen.

Is mijn ruimte geschikt voor een Escape Room op Locatie?

We hebben onze Escape Room al op zeer diverse plekken opgebouwd, van vergaderruimtes tot hotelkamers en van woonkamers tot schuren. Vrijwel iedere ruimte is dan ook geschikt voor onze Escape Room, hoe specialer hoe leuker ;).

Een ideale ruimte is zo'n 20 m2 en kan geheel tot grotendeels verduisterd worden. De ruimte hoeft niet leeg te zijn, in tegendeel, we toveren jouw ruimte om tot Escape Room.

Even controleren of overleggen of jouw ruimte geschikt is? Bel ons gerust even op: 0413 30 27 73, of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Gaat de deur van de mobiele Escape Room echt op slot?

De deur van de Escape Room op Locatie hoeft niet op slot, de acteur zal gedurende het hele spel bij jullie in de ruimte zijn en jullie begeleiden en eventueel hints geven. De deur hoeft uiteraard niet op slot, je kunt dus op ieder moment naar buiten, ook al is dit voor de volledige experience natuurlijk niet de bedoeling ;).

Is de Escape Room op Locatie te combineren met een lunch, diner of borrel?

Uiteraard, ook dat kunnen we volldig voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of borrel, alles is mogelijk! We hebben zelfs een speciale Escape Diner versie, neem hiervoor contact met ons op: 0413 30 27 73.

Vragen over Escape Room op Locatie? Neem contact met ons op:


Stuur mij een Escape Room op Locatie offerte

Contact

Escape Room op Locatie

Tel: 0413 302 773
Mail: info@escaperoom-op-locatie.nl

KVK: 74143174
BTW: NL85 3212016B01

Escape Room op Locatie

Eerste en enige Mobiele Escape Room op Locatie, zeer geschikt als bedrijfsuitje voor 8 tot 800 personen. Laat je real life gijzelen en zorg ervoor dat je binnen 60 minuten 1.000.000,- euro cash verzameld om te ontsnappen!

Escape Rooms op Locatie

Meer over Escape Rooms: