Mobiele escape room

Ben jij op zoek naar een mobiele escape room? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kies jouw ideale locatie en dan zien we jullie daar. Ce videamo presto!

Image

Prijswinnende escape room op locatie

Image

Escape room voor
grote groepen

Image

Google Reviews:
5 ★★★★★

Home » Mobiele escape room

Competitieve, mobiele escape room

Als echte liefhebbers van competitieve spellen, zijn wij enorm trots op onze eigen ontwikkelde escape room op locatie. Door deze ontwikkeling kunnen wij met trots een competitief bedrijfsuitje aanbieden voor grote groepen. Jullie gaan met elkaar de strijd aan in verschillende ruimtes. Het snelste team wint de felbegeerde escape room titel en eeuwige roem natuurlijk 😉

Over ons

 

De Italiaanse mobiele escape room

Op zoek naar spanning en sensatie in jullie mobiele escape room? La mafia Italiana zit jullie op de lip. Er is één uur de tijd om 1 miljoen euro te verzamelen. Door het oplossen van raadsel en puzzels komen jullie steeds dichter bij die miljoen. Maar de tijd dringt! Ben jij stressbestendig en dol op spellen? Dan is onze mobiele escape room de beste keuze voor jou. Speel met al je vrienden, teamgenoten en collega’s. Strijd met of tegen elkaar in de spannendste mobiele escape room op locatie naar keuze.

Dus een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding activiteit op de planning staan? Boek dan snel online onze escape room op locatie!

Image

Veelgestelde vragen

Wat houdt een mobiele escape room in?

Een mobiele escape room is hetzelfde als een normale escape room. Jullie zitten opgesloten en moet binnen een bepaalde tijd zien te ontsnappen door puzzels en opdrachten te voltooien.

Het enige verschil is dat onze mobiele escape rooms naar jullie gewenste locatie komen. We toveren dus een ruimte naar keuze volledig om tot een meeslepende escape room. Een kantoor, kantine of kleedkamer. Niks is ons te gek!

Hoe werkt de escape room op locatie als bedrijfsuitje?

Een paar dagen voor jullie bedrijfsuitje nemen we alles nog een keer goed door, we bespreken de ruimte en planning zodat alles goed is voorbereid. Op de dag zelf is onze begeleiding ruim op tijd aanwezig om de ruimte(s) om te bouwen en alles ruim op tijd klaar te zetten.

Zodra jullie opgesloten zijn gaat de timer in en moeten jullie dus zo snel mogelijk zien te ontsnappen.

Is de escape room op locatie geschikt voor grote groepen?

Dit is juist wat onze escape ervaring zo uniek maakt. Doordat we in korte tijd veel escape rooms op kunnen bouwen, kunnen we grote groepen tegelijk laten spelen. Hierdoor krijgen onze mobiele escape rooms ook een strijd element. Welke groep collega’s zet de snelste tijd neer?

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie Apeldoorn

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
Escape room op locatie Amsterdam

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
Escape room op locatie Eindhoven

Boek onze escape room op locatie als:

Escaperoom-op-locatie:

“In bocca al lupo!”

Offerte aanvragen Contact