Selecteer een pagina

Escape Room

op Locatie

Benvenuto… Op zoek naar een Escape Room op eigen locatie? Escape Room op Locatie maakt van jouw kantoor, vergaderruimte of woonkamer een echte Escape Room! Bij onze Escape Room wordt je gegijzeld door de Italiaanse Maffia op je eigen locatie, weten jullie binnen 60 minuten te ontsnappen…?

Meer infoOfferte aanvragen

Escape Room eigen locatie

Je kent de muren. Je kent de inboedel. Maar deze inboedel is ineens veranderd. Nieuwe schilderijen. Extra kluisjes. Blacklight zaklampen. Politiedossiers. En meer.. Maar dat zie je niet, omdat veel dingen nog verstopt zijn en je hier pas later achter zult komen. Of zie jij meteen dat je klok is vervangen door een klok met een geheime kluis?

  • Wordt Real Life Gegijzeld op jouw eigen locatie.
  • Battle Escape Room: Speel met tot wel 200 personen tegen elkaar!
  • Mobiele Escape Room die vrijwel overal opgebouwd kan worden.
  • Unieke beleving en zeer geschikt voor bedrijfsuitjes

Andere Escape Room op locatie spelers

Details Escape Room op locatie

Vanaf 8 personen

Grote groepen ontvangen korting!

1,5 uur

Mogelijk incl. lunch of diner

Overal in Nederland

Overal in  België

}

Altijd mogelijk

Iedere dag en ieder tijdstip

Escape je eigen locatie

En dan ineens staat daar een man met een bivakmuts in de deur opening. Deze verdwijnt na de intro weer. Jullie blijken gegijzeld. En wel door de italiaanse maffia. De deur gaat niet op slot. Maar voordat je hier weer uit mag.. Zul je een miljoen gevonden moeten hebben…

Hoe the hell kom je uit je eigen bekende ruimte!? Escape room op locatie. Een game met een spectaculair begin.
Waarbij niemand weet wat ze overkomt.
Gigantisch veel zweetdruppels tijdens het oplossen van de raadsel, puzzels, cryptogrammen en aanverwanten.
En een adrenaline boost als afsluiter: Can you escape out of your own room?

Lees verder >>

Kunnen jullie samenwerken als team? Kunnen jullie de juiste taken aan de juiste personen onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.

Wil je eens écht iets origineels boeken? Laat je groep door ons overvallen en ontsnap binnen een uur uit jouw eigen kamer.

Waarom Escape Room op Locatie

s

Unieke beleving

Onder andere de rook, muziek, flitsend licht en acteurs maken deze Escape Room op Locatie uniek! Laat je daarom Real Life Gijzelen en ga met je collega’s, vrienden of familie de strijd aan met de tijd en de maffia!

Op eigen locatie

Een spectaculaire Escape Room doordat je uit je eigen kamer moet ontsnappen. Je kantoor, vergaderruimte of woonkamer wordt met al onze attributen en voorwerpen volledig omgetoverd.

Battle Escape Room

We kunnen tot wel 100 Escape Rooms tegelijkertijd of na elkaar opbouwen, dit maakt de Maffia Gijzeling Escape Room een echte Battle Escape Room waarin je in teams tegen elkaar kan strijden.

Alles is mogelijk

De Maffia Gijzeling Escape Room is niet alleen op iedere locatie te spelen, ook helpen we je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsuitje, familidag of teamuitje, laat je plan weten bij je aanvraag!

Nieuw bij Escape Room op locatie

Opname Escape Room

Door de tijdsdruk en enthousiasme om te ontsnappen is een Escape Room samen met collega’s, vrienden of familie een uitje die je niet snel zult vergeten. Nieuw bij Escape Room op Locatie, leg je Escape Room avontuur vast op camera! Van het begin tot eind zal de ruimte gefilmd worden zodat jullie nog lang na kunnen genieten van jullie Escape!

Teambuilding op locatie

Kunnen jullie presteren onder tijdsdruk? Weten jullie goed samen te werken wanneer de chaos uit breekt? Weten jullie overzicht te behouden in de gehele ruimte? Allemaal vragen waar een Ecape Room direct antwoord op geeft. Nieuw bij Escape Room op Locatie: Escape Room Teambuilding. Vergroot de teambuilding ervaring door te kiezen voor onze Teambuilding Escape Room. Ontdek en bespreek elkaars teamrollen en kijk hoe jullie elkaar kunnen versterken!

Wat onze klanten zeggen

Wat een geweldige en spannende Escape Room en super dat de mobiele Escape Room van Escape Room op Locatie gewoon bij ons op locatie kwam, zo konden wij de Escape Room gemakkelijk combineren met een vergadering.

Lisa, ABN AMRO

Een top middag gehad met Escape Room op Locatie, het was een uitdagende maar zeker goede Escape Room. De medewerkers van Escape Room op Locatie waren ruim op tijd aanwezig en hadden alles goed voorbereidt. De overval een leuke toevoeging!

Bas, AFAS Software

Wij raden Escape Room op Locatie aan! Van tevoren duidelijk en goed contact gehad over wat de Escape Room inhield en het programma samengesteld. Ook op de dag zelf was alles goed geregeld. De mobiele Escape Room was echt uniek, heel anders dan Escape Rooms die ik eerder gedaan heb.

Lucas, DAF

FAQ Escape Room op Locatie

Wat houdt de Real Life Maffia gijzeling precies in?

Jullie worden overvallen in jullie eigen ruimte door een bendelid van de maffia met een bivakmuts op. Dit is uiteraard een acteur die jullie niet echt zal gijzeling of vastbinden, ook al is dit op aanvraag wel mogelijk natuurlijk ;). Vinden jullie bivakmutsen en gijzelaars maar niks...? Je kunt onze mobiele Escape Room natuurlijk ook zonder gijzeling spelen.

Is mijn ruimte geschikt voor een Escape Room op Locatie?

We hebben onze Escape Room al op zeer diverse plekken opgebouwd, van vergaderruimtes tot hotelkamers en van woonkamers tot schuren. Vrijwel iedere ruimte is dan ook geschikt voor onze Escape Room, hoe specialer hoe leuker ;).

Een ideale ruimte is zo'n 20 m2 en kan geheel tot grotendeels verduisterd worden. De ruimte hoeft niet leeg te zijn, in tegendeel, we toveren jouw ruimte om tot Escape Room.

Even controleren of overleggen of jouw ruimte geschikt is? Bel ons gerust even op: 0413 30 27 73, of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Gaat de deur van de mobiele Escape Room echt op slot?

De deur van de Escape Room op Locatie hoeft niet op slot, de acteur zal gedurende het hele spel bij jullie in de ruimte zijn en jullie begeleiden en eventueel hints geven. De deur hoeft uiteraard niet op slot, je kunt dus op ieder moment naar buiten, ook al is dit voor de volledige experience natuurlijk niet de bedoeling ;).

Is de Escape Room op Locatie te combineren met een lunch, diner of borrel?

Uiteraard, ook dat kunnen we volldig voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of borrel, alles is mogelijk! We hebben zelfs een speciale Escape Diner versie, neem hiervoor contact met ons op: 0413 30 27 73.

Vragen over Escape Room op Locatie? Neem contact met ons op:


Stuur mij een Escape Room op Locatie offerte

Contact

Escape Room op Locatie

Tel: 0413 302 773
Mail: info@escaperoom-op-locatie.nl

KVK: 74143174
BTW: NL85 3212016B01

Escape Room op Locatie

Eerste en enige Mobiele Escape Room op Locatie, zeer geschikt als bedrijfsuitje voor 8 tot 800 personen. Laat je real life gijzelen en zorg ervoor dat je binnen 60 minuten 1.000.000,- euro cash verzameld om te ontsnappen!

Escape Rooms op Locatie

Meer over Escape Rooms: