VR Escape room

Ben jij op zoek naar een VR escape room? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kies jouw ideale locatie en dan zien we jullie daar. Ce videamo presto!

Image

Prijswinnende escape room op locatie

Image

Escape room voor
grote groepen

Image

Google Reviews:
5 ★★★★★

Home » VR escape room

Competitieve VR escape room

Als echte liefhebbers van competitieve spellen, zijn wij enorm trots op onze eigen ontwikkelde VR escape room op locatie. Door deze ontwikkeling kunnen wij met trots een competitieve VR-experience aanbieden voor grote groepen. Jullie gaan met elkaar in groepjes van 4 á 5 personen de strijd aan tegen de klok en andere groepjes. Het snelste team wint de felbegeerde VR escape room titel en eeuwige roem natuurlijk 😉

Over ons

 

Virtual reality op locatie

In tegenstelling tot de meeste escape rooms en virtual reality uitjes, komen wij dit maal naar jullie toe. Wij brengen de wereld van technologie naar elke denkbare ruimte. Willen jullie The Firm ontmaskeren in een kantoor in Eindhoven? Of gaan jullie de persoonlijke gegevens beschermen in jullie kantine in Rotterdam? Onze VR escape room op locatie biedt dit allemaal. Je kan het zo gek niet bedenken!

Het vereist wel enorm goede communicatiekwaliteiten om deze Firm te slim af te zijn. Met 2 VR-brillen per team, zitten er 2 in de wereld van technologie en de anderen in de “echte” wereld. Zij kunnen elkaars middelen op dat moment ook niet zien. Alles moet haarfijn worden uitgelegd of omschreven worden om zo binnen dat ene uur The Firm uit te schakelen en alle gegevens in veiligheid te brengen. Durven jullie het aan?

Image

Veelgestelde vragen

Wat houdt een VR escape room op locatie in?

Wij komen met de VR-brillen naar jullie gewenste locatie toe. Daar krijgen jullie eerst een korte uitleg, waarna het spel gaat beginnen.

Dan krijgen jullie namelijk één uur de tijd om The Firm te ontmaskeren en persoonsgegevens veilig te stellen. 2 mensen per team krijgen een VR-bril en de overige 2 of 3 mensen blijven in de echte wereld. Deze samenwerkingen zijn noodzakelijk, want ook de ‘echte’ wereld heeft talloze aanwijzingen voor de VR-wereld. Er is een mogelijkheid om halverwege te wisselen, zodat je allebei de rollen hebt kunnen zien, doen en voelen.

Is de VR escape room op locatie geschikt voor grote groepen?

Dit is juist wat onze escape ervaring zo uniek maakt. Doordat we in korte tijd een hele grote groep mensen kunnen uitleggen wat de bedoeling is en omdat wij beschikken over veel VR-brillen, kan je onze VR escape room met enorm veel mensen spelen. Hierdoor krijgen onze escape rooms ook een strijd element. Welke groep collega’s zet de snelste tijd neer?

Hoe werkt de VR escape room als bedrijfsuitje?

Een paar dagen voor jullie bedrijfsuitje nemen we alles nog een keer goed door, we bespreken de ruimte en planning zodat alles goed is voorbereid. Op de dag zelf is onze begeleiding ruim op tijd aanwezig om goed voor te bereiden en de uitleg duidelijk en verstaanbaar te verzorgen.

Ook is er altijd nog tijd voor vragen!

Het uur gaat pas in als de VR-bril op je hoofd zit en zeker werkt.

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie Apeldoorn

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
Escape room op locatie Amsterdam

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
Escape room op locatie Eindhoven

Boek onze VR escape room op locatie als:

Escaperoom-op-locatie:

“In bocca al lupo!”

Offerte aanvragen Contact