Bedrijfsuitje

Escape Room bedrijfsuitje
Meer infoOfferte aanvragen

Escape Room op locatie – Bedrijfsuitje

Een Escape Room bij jullie op kantoor voor 8 tot 800 medewerkers? Dat is mogelijk! We komen met onze Mobiele Escape Room bij jullie op locatie en bouwen jullie kantoorruimte, kantine, vergaderruimte, etc. volledig om tot Escape Room. Ons thema is de Italiaanse Maffia en begint direct spannend mét een real life gijzeling door de Italiaanse Maffia (acteurs). Niet vastgebonden natuurlijk, al is dit op aanvraag wel mogelijk! Weten jullie binnen 60 minuten aan een 1.000.000,- euro losgeld te komen, dan laat de Italiaanse Maffia jullie gaan en escapen jullie onze Escape Room op Locatie!

  • Ontsnap samen met collega’s op locatie/kantoor aan een Real Life gijzeling door de Italiaanse Maffia.
  • Optioneel: Battle Escape Room, speel met tot wel 200 collega’s tegen elkaar! 
  • Mobiele Escape Room die in iedere kantoorruimte, vergaderruimte, kantine, keuken, etc. opgebouwd kan worden!
  • Unieke beleving en zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

Lees verder >>

€ 29,50 p.p.

Niet goed, geld terug

Vanaf 8 personen

Zeer geschikt als bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje Escape Room – Op kantoor

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat we precies weten hoe we jullie kantoor kunnen ombouwen tot Escape Room en in hoeverre jullie overvallen willen worden. Op de dag zelf zijn we ruim op tijd aanwezig om onopvallend jullie kantoorruimte(s) om te toveren tot Escape Room(s). Wanneer jullie de ruimte betreden is alles verandert: de ruimte is gevuld met rook en nieuwe schilderijen, extra kluisjes, blacklight zaklampen, politiedossiers en nog veel meer… Ineens wordt er spannende Italiaanse muziek gestart en staat er een bendelid van de Italiaanse Maffia (met bivakmuts) in de deuropening: De overval en jullie Escape begint!

Escape Room – Bedrijfsuitje

Wil je eens écht iets origineels boeken? Laat je groep door ons overvallen en ontsnap binnen een uur uit jouw eigen kantoor. Kunnen jullie samenwerken als team? Kunnen jullie de juiste taken aan de juiste personen onderverdelen? Locked up in your own office. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken >>

Nieuw: Escape Room Teamcoaching!

Combineer jullie Bedrijfsuitje/Escape Room met Teambuilding! Tijdens onze Escape Room leer je elkaar beter kennen in stressituaties en leer je elkaar vertrouwen. Samenwerken is namelijk essentieel om te Escapen. Laat ons jullie Escape filmen, naderhand bespreken we jullie samenwerking en ieders kwaliteiten.

1,5 uur

Mogelijk incl. lunch of diner

Op locatie

In heel Nederland en België

Trailer – Escape Room Bedrijfsuitje

Impressie – Escape Room Bedrijfsuitje

Recensies Escape Room – Bedrijfsuitje

Wat een geweldige en spannende Escape Room en super dat de mobiele Escape Room van Escape Room op Locatie gewoon bij ons op locatie kwam, zo konden wij de Escape Room gemakkelijk combineren met een vergadering.

Lisa, ABN AMRO

Een top middag gehad met Escape Room op Locatie, het was een uitdagende maar zeker goede Escape Room. De medewerkers van Escape Room op Locatie waren ruim op tijd aanwezig en hadden alles goed voorbereidt. De overval een leuke toevoeging!

Bas, AFAS Software

Wij raden Escape Room op Locatie aan! Van tevoren duidelijk en goed contact gehad over wat de Escape Room inhield en het programma samengesteld. Ook op de dag zelf was alles goed geregeld. De mobiele Escape Room was echt uniek, heel anders dan Escape Rooms die ik eerder gedaan heb.

Lucas, DAF

FAQ Escape Room op Locatie

Wat houdt de Real Life Maffia gijzeling precies in?

Jullie worden overvallen in jullie eigen ruimte door een bendelid van de maffia met een bivakmuts op. Dit is uiteraard een acteur die jullie niet echt zal gijzeling of vastbinden, ook al is dit op aanvraag wel mogelijk natuurlijk ;). Vinden jullie bivakmutsen en gijzelaars maar niks...? Je kunt onze mobiele Escape Room natuurlijk ook zonder gijzeling spelen.

Is mijn ruimte geschikt voor een Escape Room op Locatie?

We hebben onze Escape Room al op zeer diverse plekken opgebouwd, van vergaderruimtes tot hotelkamers en van woonkamers tot schuren. Vrijwel iedere ruimte is dan ook geschikt voor onze Escape Room, hoe specialer hoe leuker ;).

Een ideale ruimte is zo'n 20 m2 en kan geheel tot grotendeels verduisterd worden. De ruimte hoeft niet leeg te zijn, in tegendeel, we toveren jouw ruimte om tot Escape Room.

Even controleren of overleggen of jouw ruimte geschikt is? Bel ons gerust even op: 0413 30 27 73, of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Gaat de deur van de mobiele Escape Room echt op slot?

De deur van de Escape Room op Locatie hoeft niet op slot, de acteur zal gedurende het hele spel bij jullie in de ruimte zijn en jullie begeleiden en eventueel hints geven. De deur hoeft uiteraard niet op slot, je kunt dus op ieder moment naar buiten, ook al is dit voor de volledige experience natuurlijk niet de bedoeling ;).

Is de Escape Room op Locatie te combineren met een lunch, diner of borrel?

Uiteraard, ook dat kunnen we volldig voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of borrel, alles is mogelijk! We hebben zelfs een speciale Escape Diner versie, neem hiervoor contact met ons op: 0413 30 27 73.

Vragen over Escape Room op Locatie? Neem contact met ons op:

    Stuur mij een Escape Room op Locatie offerte

    3 + 2 =